0
SHARES

Το να μπει κάποιος στην διαδικασία να παρακολουθήσει από την αρχή το «δράμα» ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ μπορεί από μόνο του να αποτελέσει μία σίγουρη πηγή πονοκεφάλου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε σε μία ρομαντική τελετή και μετά άρχισε τις κοινές εμφανίσεις με τις φήμες περί σοβαρών προβλημάτων στη σχέση τους να τους συνοδεύουν σχεδόν από την αρχή. Στην πορεία η Χερντ αποφάσισε πως δεν αντέχει άλλο, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και έβγαλε στη φόρα όλα τα άπλυτα του Ντεπ, κάνοντας λόγο για βαριά χρήση ναρκωτικών ουσιών, για αλκοολισμό και για μία αδιανόητα βίαιη συμπεριφορά εις βάρος της.

Τότε οι δικηγόροι του ηθοποιού είχαν ισχυριστεί πως η Χερντ βγάζει τα πάντα από το κεφάλι της για να πάρει μία παχυλή αποζημίωση όμως στην πορεία αναγκάστηκαν να της δώσουν 7 εκατομμύρια δολάρια με την συμφωνία να μείνει το θέμα εκεί και να αποσύρει όλες τις υπόλοιπες καταγγελίες. Επιπλέον τα δύο μέλη αυτού του πολύκροτου διαζυγίου υπέγραψαν ένα συμφωνητικό σύμφωνα με το οποίο δεν επιτρεπόταν σε κανέναν από τους δύο να μιλήσει δημόσια για τις λεπτομέρειες του γάμου τους.

Μέχρι εδώ όλα καλά, η Άμπερ πήρε τα χρήματα και τα δώρισε όλα σε φιλανθρωπίες, σε μία προσπάθεια να αποδείξει ξανά και ξανά πως το κίνητρο της δεν ήταν ποτέ η περιουσία του Ντεπ. Στο μεταξύ εκείνος έβλεπε την καριέρα του να πέφτει όλο και πιο χαμηλά, το ταλέντο του να εξατμίζεται κάτω από την σκιά των καταχρήσεων και τα αποθέματα στον κάποτε τεράστιο τραπεζικό του λογαριασμό να κάνουν σιγά-σιγά φτερά.

Σε αυτό το πλαίσιο, μάλλον, θεώρησε πως το συμφωνητικό που κάποτε υπέγραψε με την πρώην σύζυγό του δεν τον αφορά στο ελάχιστο και της έκανε αγωγή ζητώντας της 50 εκατομμύρια ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση, κατηγορώντας την πως που κατέστρεψε την καριέρα.

Κανείς μπορεί να καταλάβει πάρα πολύ απλά ότι η Χερντ δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα μπροστά σε όλο αυτό. Μία σειρά από νέες, πάρα πολύ βαριές κατηγορίες, πέφτουν εκ νέου πάνω στον Ντεπ, λοιπόν, με την πρώην σύντροφό του να υποστηρίζει πως ο Τζόνι μεταμορφωνόταν σε τέρας κάθε φορά που έπινε ή έπαιρνε ναρκωτικά και ότι την χτυπούσε κατ'εξακολούθηση, σέρνοντας την από τα μαλλιά από δωμάτιο σε δωμάτιο του σπιτιού τους.

Μάλιστα όπως ισχυρίζεται η Χερντ ο Τζόνι Ντεπ της είχε ρίξει μπουνιά στο πρόσωπο κατά την διάρκεια αεροπορικής πτήσης επειδή είχε γυρίσει μία ερωτική σκηνή με τον Τζέιμς Φράνκο. 

Το μοντέλο και ηθοποιός δηλώνει πως ο πρωταγωνιστής των Πειρατών της Καραϊβικής υπήρξε τόσο βίαιος απέναντι της που αρκετές φορές εκείνη φοβόταν πως θα καταλήξει νεκρή, καθώς ο σύζυγός της είχε επιχειρήσει ακόμα και να την στραγγαλίσει όντας υπό την επήρεια ναρκωτικών. 

Οι συνήγοροι του Ντεπ επιχειρούν να αντικρούσουν όλες τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως «Η χθεσινή μήνυση, από μια γυναίκα που έχει συλληφθεί και φυλακιστεί για ενδοοικογενειακή βία, παρουσίασε τα καινούργια ψέματα».

Η Χέρντ είχε συλληφθεί το 2009, ύστερα από καταγγελία της τότε συντρόφου της Τάσια Βαν Ρι, παρόλο που τελικά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν. Το 2016 η Βαν Ρι είχε πει πως η κατάσταση είχε «παρερμηνευθεί» και αρνήθηκε πως υπήρξε βία. 

Δες το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS