Η Ρίτα Γουίλσον παραδίδει μαθήματα θάρρους μέσα από ένα ποστ που δοξάζει τη ζωή και την ανθρώπινη φύση.. Και φυσικά έχει κάθε λόγο για να χαμογελά έχει η Ρίτα Γουίλσον αφού για ακόμα μια φορά στη ζωή της κατάφερε να βγει νικήτρια μέσα από μια δύσκολη κατάσταση που βίωσε. Όπως είναι γνωστό εκείνη και ο Τομ Χανκς πριν από λίγες εβδομάδες διαγνώστηκαν με κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευθούν σε νοσοκομείο της Αυστραλίας.

Αφού παρέμειναν σε καραντίνα και στο σπίτι που διατηρούν στη Μελβούρνη επέστρεψαν στο Λος Άντζελες. Η ηθοποιός μέσω μια ανάρτησης που έκανε στο ίνσταγκραμ πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε κάποια σημαντικά πράγματα που έχουν συμβεί στη ζωή της.

Ποια είναι αυτά; Η «μάχη» με τον καρκίνο πριν από πέντε χρόνια και τώρα με τον Covid -19.
«Η 29η Μαρτίου είναι ημέρα μεγάλης χαράς. Πάνε πέντε χρόνια ακριβώς, ήμουν με τον Larry David στο Μπροντγουέι, με το έργο του, A Fish in The Dark, όταν έμαθα ότι έχω καρκίνο του στήθους. Από σύμπτωση, 29 Μαρτίου πάλι, πριν πέντε χρόνια, έμαθα ότι νίκησα τον καρκίνο μετά από διπλή μαστεκτομή. Νιώθω τόσο ευγνώμων για την υγεία μου, για τους γιατρούς, για τις νοσοκόμες, για τους φίλους και την οικογένεια μου που μου στάθηκαν στη δυσκολότερη περίοδο της ζωής μου. Σήμερα γιορτάζω την ομορφιά της ζωής, την ευλογία του Θεού και την καλή πορεία της υγείας μου, έχοντας επιζήσει και από τον Covid- 19. Γι΄αυτό σας παρακαλώ, αφιερώστε λίγα λεπτά σήμερα στο σώμα σας και νιώστε ευγνωμοσύνη για αυτά που έχετε»,
έγραψε στο ίνσταγκραμ 

Δείτε την ανάρτησή της:  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δείτε ένα ακόμα βίντεο από την καραντίνα της Ρίτα Γουίλσον: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Φωτό: REUTERS/Fred Prouser/File Photo

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS