Την περασμένη Πέμπτη, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκλεισε τα 36 του χρόνια. Αυτό το χαρμόσυνο γεγονός, θα πρέπει να συνοδεύτηκε φέτος από ένα μούδιασμα: η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, ήταν 36 χρονών όταν σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι.

 

 

Πέρυσι, στη συμπλήρωση 20 χρόνων από το τραγικό γεγονός, οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι μίλησαν μετά από χρόνια για τη μητέρα τους και μοιράστηκαν σπάνιες, αδημοσίευτες φωτογραφίες μαζί της. Μάλιστα, την παραμονή της επετείου, ο Ουίλιαμ, ο Χάρι και η Κέιτ Μίντλετον επισκέφθηκαν τον Λευκό Κήπο στο παλάτι του Κένσινγκτον, ο οποίος ανακαινίστηκε ειδικά για την περίσταση και διακοσμήθηκε με 12.000 λουλούδια.

Φέτος, ο Ουίλιαμ δεν έκανε κάτι αντίστοιχο- πέρασε τη μέρα μιλώντας σε ένα κέντρο αποκατάστασης βετεράνων του πολέμου. Ωστόσο, ο ίδιος έχει δηλώσει ότι, ως πατέρας τριών παιδιών- του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις- φροντίζει η μνήμη της μητέρας του να μένει πάντα ζωντανή.

 

 

Συγκεκριμένα, κάθε βράδυ που βάζει τα παιδιά του για ύπνο τους μιλά για τη Νταϊάνα. Προσπαθεί να τους υπενθυμίζει ότι έχουν μια δεύτερη γιαγιά, η οποία απλώς δεν είναι πλέον στη ζωή.

TAGS