Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση η αγαπημένη ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Good Morning America» ότι ο καρκίνος επέστρεψε στη ζωή της και πλέον η ασθένεια βρίσκεται στο 4ο στάδιο. 

Μόλις λίγα χρόνια μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της για το καρκίνο του μαστού, η πρωταγωνίστρια του Beverly Hills 90210 αποκάλυψε ότι ο προσωπικός της εφιάλτης είναι ξανά εδώ και μάλιστα πιο απειλητικός από ποτέ. Η Ντόχερτι που είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 δεν θέλησε να αποκαλύψει τον τύπο καρκίνου από τον οποίο πάσχει. 

«Δε νομίζω ότι το έχω συνειδητοποιήσω ακόμα. Είναι ένα πολύ πικρό ποτήρι, αλλά πρέπει να το καταπιώ κι αυτό. Σίγουρα υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και λέω "Γιατί σε μένα;" και άλλες που απαντάω μόνη, λέγοντας "Γιατί όχι σε εμένα; Άλλωστε σε ποιον αξίζει κάτι τέτοιο. Σε κανέναν"».

Επιπλέον η ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συμμετάσχει στο reunion του Beverly Hills παρά τα σοβαρά προβλήματα της υγείας της. «Ήθελα να στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης σε όσους βρίσκονται στη θέση μου,» σχολίασε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι ήταν και μία τέλεια ευκαιρία να αποτίσει τον δικό της φόρο τιμής στον πρόωρα χαμένο Λουκ Πέρι.

«Ήθελα να με βλέπουν και να σκέφτοναι "Ναι λοιπόν αν μπορεί να συνεχίζει την ζωή της και να δουλεύει έχοντας καρκίνο τότε μπορούμε και εμείς, » συμπλήρωσε η Ντόχερι και αποκάλυψε ότι ο μοναδικός που γνώριζε την πραματική διάσταση του προβλήματος της ήταν ο συμπρωταγωνιστής της Brian Austin Green με τον οποίο είναι καλή φίλη. «Πριν από κάθε γύρισμα με πλησίαζε και μου έλεγε "Άκου, να ξέρεις πως ό,τι κι αν συμβεί εγώ είμαι εδώ για σένα».

Ένα παλαιότερο βίντεο στο οποίο η Σάνεν Ντόχερτι θυμάται τον Λουκ Πέρι.

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS