Η Βικτώρια Χαραλαμπίδου ήταν συγκλονιστική τόσο στη μεγάλη οθόνη -το κοινό την γνώρισε, την ξεχώρισε και την αγάπησε από την ταινία Νύφες του Παντελή Βουλγαρή- όσο και στη μικρή -αναφερόμαστε στο Έτσι Ξαφνικά, τη σειρά της Παπαοικονόμου με την ίδια και τους Μαρκουλάκη και Χειλάκη.

Στα γυρίσματά της μάλιστα στα Κύθηρα, γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, τον Πίτερ Καυδιανός και παράτησε την καριέρα της, τον Φεβρουάριο του 2005 για να τον ακολουθήσει στην Αυστραλία -οι δυο τους έχουν έναν γιο, τον Λεωνίδα.  

Η Βικτώρια Χαραλαμπίδου στο Έτσι Ξαφνικά

Τα πρώτα χρόνια εκεί ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, βρήκε διέξοδο στο γράψιμο και κατόπιν προσέλαβε ατζέντη. Έκανε θέατρο, τηλεόραση κα γύρισε τρεις ταινίες -επίσης και το Ψυχή Βαθιά του Παντελή Βούλγαρη ενώ λίγο μετά δίδαξε Ιστορία Θεάτρου και Υποκριτική στη Σχολή Θεάτρου στο Σίδνεϊ. 

«Δεν πίστευα ότι ο ρόλος μου στις "Νύφες" θα ήταν ενδεικτικός της μετέπειτα ζωής μου. Τίποτα, όμως, δεν είναι τυχαίο. Βέβαια, εγώ δεν παντρεύτηκα με προξενιό. Και μπορεί να μην έγινα ακροβάτισσα, όπως ονειρευόμουν μικρή, αλλά αισθάνομαι ότι ζω μια περιπέτεια σαν κι αυτή του τσίρκου, με καλές και λιγότερο καλές στιγμές. Είμαι τυχερή», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Βικτώρια Χαραλαμπίδου σήμερα

 

Η Βικτώρια Χαραλαμπίδου σήμερα
TAGS