Η ηθοποιός Εμίλια Κλαρκ, γνωστή από το ρόλο της ως Ντενέρις Ταργκάριαν στη δημοφιλή σειρά «Game Of Thrones», προσφέρει την ευκαιρία στους θαυμαστές της να δειπνήσουν μαζί της διαδικτυακά, με αντάλλαγμα την δωρεά χρημάτων για την προσπάθεια ανακούφισης από τον κορονοϊό.

Η βρετανίδα σταρ προσπαθεί να συγκεντρώσει 250.000 λίρες, οι οποίες θα δοθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό SameYou για ανθρώπους που έχουν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο ή κάποιο άλλο εγκεφαλικό τραύμα. Η πρωτοβουλία έχει ως στόχο την απελευθέρωση κρεβατιών σε νοσοκομεία που πλέον είναι απαραίτητα για ανθρώπους που νοσούν με κορονοϊό όπως και να δοθεί βοήθεια σε όσους αναρρώνουν στο σπίτι από τα προαναφερθέντα νοσήματα.

Σύμφωνα με την δημοσίευση της ηθοποιού, 12 άτομα που θα κάνουν δωρεά θα απολαύσουν μαζί της ένα διαδικτυακό δείπνο. «Πως σας φαίνεται η ιδέα να δειπνήσετε εικονικά μαζί μου; Θα μαγειρέψουμε και θα φάμε μαζί. Θα συζητήσουμε πολλά πράγματα, όπως για την απομόνωση, τον φόβο, τα αστεία βίντεο. Και να ξέρετε ότι στην πραγματικότητα δεν ξέρω να μαγειρεύω. Οπότε θα έχει πλάκα», λέει η «μητέρα των δράκων» στο βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram. Ευελπιστεί ότι με αυτό τον τρόπο θα μαζέψει το ποσό των 250.000 λιρών για το SameYou, ενώ συνεργάζεται με το Spaulding Rehabilitation Hospital στην Μασαχουσέτη και με το University College London Hospital.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS