Η Αντζελίνα Τζολί διατηρεί ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους στην ιδιωτική της ζωή γενικότερα και οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι πολύ σπάνιες.  Εν όψει, λοιπόν, καραντίνας, η διάσημη ηθοποιός είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό μαζί με τα έξι παιδιά της στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.  

Μάλιστα ο μεγαλύτερος γιος της Maddox βρισκόταν την Νότιο Κορέα για τις σπουδές του, αλλά επέστεψε στο πατρικό του σπίτι ώστε να περάσει το χρόνο της καραντίνας με την οικογένειά του.  

«Όλα τα παιδιά είναι στο σπίτι με την Αντζελίνα αλλά συνεχίζουν και βλέπουν τον Μπραντ κανονικά και πηγαίνουν τις συνηθισμένες επισκέψεις στο σπίτι του» λένε πηγές που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια. 

Πως περνούν την ώρα τους τα έξι παιδιά της οικογένειας Τζολί-Πιτ; Όπως μεταδίδουν οι ίδιες πηγές από την οικογένεια, ο 16χρονος Pax, η 15χρονη Zahara, η 13χρονη Shiloh, και τα δίδυμα Vivienne και Knox, 11 ετών περνούν δημιουργικά τις ημέρες της απομόνωσης στο σπίτι τους, ενώ ο Μάντοξ παρακολουθεί online τα μαθήματα του πανεπιστημίου Yonsei όπου σπουδάζει.

Δείτε ένα παλιότερο βόντεο από τη ζωή τους:

Τα παιδιά κάνουν τα μαθήματά τους, κάνουν εξάσκηση στις ξένες γλώσσες, παίζουν μουσικά όργανα και επιτραπέζια παιχνίδια αλλά βοηθούν και στο μαγείρεμα. Εξάλλου, «για τα συγκεκριμένα παιδιά η προσαρμογή αυτή δεν δύσκολη αφού είναι δεν πηγαίνουν σχολείο μαζί με άλλα παιδιά, αλλά κάνουν στο σπίτι μαθήματα» συνεχίζουν οι πηγές.

Παράλληλα, την περασμένη εβδομάδα, η Τζολί χάρισε 1 εκ, δολάρια στον οργανισμό No Kid Hungry, «κανένα παιδί δεν πρέπει να πεινάσει αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε» λέει η ίδια. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

*με πληροφορίες από elle.com

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS