Ποιος αριθμός παιδιών είναι ιδανικός για μια οικογένεια; Η Μίλα Κούνις ποτέ δεν ήρθε αντιμέτωπη με αυτό το ερώτημα, που απασχολεί κάποιους γονείς, οι οποίοι αμφιταλαντεύονται ανάμεσα σε ένα, δύο ή τρία παιδιά (και σπανιότερα στις μέρες μας, τέσσερα). Η ηθοποιός και σύζυγος του Άστον Κούτσερ, από τη στιγμή που απέκτησε τον δευτερότοκο γιo της, Dmitri (με διαφορά δύο χρόνων από την πρωτότοκη κόρη της, Wyatt), ήξερε ότι είχε «κλείσει» με το θέμα της τεκνοποίησης.

«Θα παραμείνω στα δύο παιδιά» δήλωσε η Kunis στο περιοδικό People, σχολιάζοντας ότι θεωρεί πως τα πράγματα δυσκολεύουν όταν τα παιδιά είναι περισσότερα από τους ενήλικες σε μια οικογένεια. «Προς το παρόν είμαστε καλά. Ένα χέρι, ένα χέρι. Ένα μάτι, ένα μάτι. Δύο άνθρωποι, δύο παιδιά. Αλλά έχω ακούσει ότι η μετάβαση από τα δύο στα τρία παιδιά είναι δύσκολη».

Επιστημονικές έρευνες έρχονται να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα της Κούνις. Σύμφωνα με ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Demography, η γέννηση του πρώτου και του δεύτερου παιδιού αυξάνουν προσωρινά την ευτυχία, αλλά αυτό δεν συμβαίνει με τον ερχομό ενός τρίτου παιδιού. Εξαρτάται βέβαια πάντα και από το ζευγάρι. Κάποιοι βρίσκουν την ευτυχία στα τέσσερα παιδιά, ορισμένοι, ενάντια στα κοινωνικά στερεότυπα, στο ένα παιδί και άλλοι ο ένας στον άλλον.

Δείτε παρακάτω άγνωστες λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

Κεντρική φωτό: @_mila_kunis__

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

TAGS