ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πώς η Κέιτ Μίντλετον κατάφερε να εξελιχθεί από άχαρη φοιτήτρια στο άκαμπτο μέλλον της μοναρχίας

Τσαλαπατώντας πικρόχολα δημοσιεύματα και βγαίνοντας αλώβητη από μία τεράστια κρίση όπως αυτή του Megxit.

Πώς η Κέιτ Μίντλετον κατάφερε να εξελιχθεί από άχαρη φοιτήτρια στο άκαμπτο μέλλον της μοναρχίας

Μία σοβαρή κρίση η οποία ξεσπά στους κύκλους κάποιας βασιλικής οικογένειας της Ευρώπης συνήθως κοστίζει σημαντικά στον - έτσι κι αλλιώς σκουριασμένο - θέσμο της μοναρχίας. Δεν συνέβη το ίδιο με την πολύ πρόφατη περίπτωση του Megxit, που φαίνεται να είχε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που ενδεχομένως περίμεναν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Μεγάλη Βρετανία, ο Χάρι και η Μέγκαν και, ενδεχομένως, ακόμα και το ίδιο το Μπάκινχαμ.

Σε αντίθεση με τη Νταϊάνα, η οποία έφυγε τρέχοντας από το παλάτι, παίρνοντας διαζύγιο από τον Κάρολο, γκρεμίζοντας συθέμελα τη δημόσια εικόνα του, σε αντίθεση με τη Σάρα Φέργκιουσον, που χώρισε τον πρίγκιπα Άντριου και έβγαλε στη φόρα όλη τη μιζέρια του βρετανικού παλατιού, το Megxit δεν έχει καταφέρει να πλήξει στο ελάχιστο τους διαδόχους Ουίλιαμ και Κέιτ, οι οποίοι απολαμβάνουν μία δημοτικότητα άνευ προηγουμένου. Έπρεπε δύο απηυδησμένα μέλη των Ουίνδσορ να μαζέψουν άρον-άρον τις βαλίτσες τους και να αποχωρήσουν από το Λονδίνο, προκειμένου να πάθουν οι Βρετανοί εκ νέου αμοκ με τους βασιλιάδες τους και να τους αγαπήσουν από την αρχή; Στην Αγγλία όπου όλα συνήθως συμβαίνουν με τρόπο ανορθόδοξο και παράξενο, έτσι φαίνεται.

Πώς η Κέιτ Μίντλετον κατάφερε να εξελιχθεί από άχαρη φοιτήτρια στο άκαμπτο μέλλον της μοναρχίας
Το εξώφυλλο του περιοδικού Tatler.

Η κρίση του κορονοϊού και η στάση τους απέναντι στην πανδημία σίγουρα βοήθησαν. Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλεον, έχουν επιλέξει να παίξουν το παιχνίδι ακριβώς με τους όρους που τους έχουν επιβληθεί, και τα πηγαίνουν θαυμάσια όντας οι τέλειοι εκπρόσωποι της θετικής, ψύχραιμης και χαμογελαστής νέας γενιάς. που απολαμβάνει τον ρόλο της μέσα στο παλάτι. Στο ίδιο μονοπάτι έχουν οδηγήσει και τα τρία παιδιά τους, σε ένα πρώτυπο οικογενειακής ζωής, με ήρεμες μέρες οι οποίες κυλούν στην αγγλική εξοχή, με ευγένεια και χάρη, πράττοντας πάντα το σωστό. Ποιος μπορεί να ξεχάσει το θερμό χειροκρότημα των Τζορτζ, Σάρλοτ και Λουίς για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές του βρετανικού συστήματος υγείας ή τα δημοσιεύματα που θέλουν τον 6χρονο Τζορτζ να κουβαλάει μόνος του τις σακούλες του σούπερ μάρκετ και να τακτοποιεί τα ψώνια του σπιτιού μαζί με τον πατέρα του;

Κέιτ Μίντλετον, Μέγκαν Μαρκλ και Πίπα Μίντλετον σε αγώνα τέννις.

H κατάσταση έχει αντιστραφεί πλήρως και μιλάμε για το απόλυτο success story. Σε όλη τη διάρκεια της καραντίνας η Μίντλετον δεν σταμάτησε να κάνει βιντεοκλήσεις με όποιον δημόσιο φορέα μπορεί να βάλει ανθρώπου νους. Σχολεία, νοσοκομεια και ιδρύματα. Φορούσε τα οικονομικά Zara συνολάκια της και έκανε video chats, τη στιγμή που η Μέγκαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού απλά δεν καταπιεζόταν και έκανε όλα όσα το πορτοφόλι της τής επέτρεπε να κάνει, όπως για παράδειγμα το να νοικιάσει μία βίλα αξίας 18 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο κάτω-κάτω η ίδια και ο σύζυγός της την πλήρωσαν. Σε κάθε περίπτωση το συντηρητικό και down to earth προφίλ των Κέιμπριτζ πουλάει πολύ περισσότερο από πιο γκλάμορους προφίλ των Σάσεξ. Κέιτ-Μέγκαν: 1-0.

Μπορεί ο φόρτος εργασίας που έχει πέσει πάνω της μετά την παραίτηση του Χάρι και της Μέγκαν από τα βασιλικα τους καθήκοντα να είναι τεράστιος, αλλά η Μίντλετον μοιάζει να ξέρει καλά ποιος είναι ο σκοπός της σε αυτή τη ζωή. Και τον εκπληρώνει ιδανικά. Η λατρεία του κόσμου στο πρόσωπο της δεν φαίνεται να άλλαξε ούτε μετά από ένα πρόσφατο δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται άτομο του φιλικού της κύκλου, σύμφωνα με το οποίο η δούκισσα του Κέιμπριτζ «είναι δυστυχισμένη και ξεθεωμένη» και γενικώς δεν την παλεύει άλλο.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για ένα παλαιότερο περιστατικό άγριου τσακωμού ανάμεσα στη Μίντλετον και τη Μαρκλ για έναν από τους πιο χαζούς λόγους για τους οποίους μπορούν να τσακωθούν δύο άνθρωποι που σύντομα πρόκειται να συγγενέψουν. Για ένα καλσόν. Όπως γράφει το περιοδικό Tatler, το οποίο έχει στο εξώφυλλο την Κέιτ με τον μεγαλοπρεπή τίτλο «Αικατερίνη η Μεγάλη», οι δύο γυναίκες μάλωσαν πολύ άσχημα σε μία πρόβα πριν τον γάμο των Μέγκαν και Χάρι γιατί η Μαρκλ δεν ήθελε τα παρανυφάκια να φορέσουν καλσόν, ενώ η Μίντλετον επέμενε ότι έπρεπε οπωσδήποτε να φορέσουν καλσόν. Βέβαια το όλο ζήτημα προέκυψε γιατί η Κέιτ δεν δεχόταν με τίποτα να σπάσει το πρωτόκολλο που επιβάλει σε όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να φορούν καλσόν σε επίσημες εμφανίσεις, ενώ η Μέγκαν δεν έδινε δεκάρα για αυτές τις ακραίες λεπτομέρειες. Είχε άλλωστε πάρα πολλή ζέστη. Τελικά η άποψη της νύφης επικράτησε και τα παρανυφάκια είχαν γυμνά τα πόδια τους.

Η Σάρλοτ τελικά δεν φόρεσε καλσόν στον γάμο των Χάρι και Μέγκαν.

Τι κι αν φήμες θέλουν τη Μίντλετον να είδε από την αρχή με στραβό μάτι τη Μέγκαν, να μην της έδωσε ποτέ μία εύκαιρία και να της έχει συμπεριφερθεί πολλάκις άσχημα; Σύμφωνα, με τον βρετανικό Τύπο, όλα δικαιολογούνται, αφού η Κέιτ φαίνεται ότι απλά προσπαθούσε να προστατέψει το προσωπικό του παλατιού, στο οποίο η Μαρκλ είχε φερθεί με σνομπισμό.

Σε κάθε περίπτωση, ό,τι κι αν κάνει αυτή η γυναίκα στο τέλος κερδίζει. Πιθανόν να έχει να κάνει με έναν εξαιρετικό επικοινωνιολόγο ή μία γενικώς πολύ πετυχημένη ομάδα που την συμβουλεύει και την καθοδηγεί. Ή μπορεί η επιτυχία της να είναι αποτέλεσμα δικής της, σωστής κρίσης. Πάντως αυτή τη στιγμή, το κορίτσι που κάποτε δεν ήξερε πως να κατέβει από το ταξί στο κέντρο του Λονδίνου με αποτέλεσμα οι παπαράτσι να απαθανατίσουν το εσώρουχο της, τώρα είναι ο ρυθμιστής του παιχνιδιού, εκείνη πάνω στην οποία βασίζονται οι πάντες, ακόμα και η ίδια η Ελισάβετ. Ποτέ ξανά κάποιος outsider δεν κατάφερε να αναστήσει τόσο αποτελεσματικά την εικόνα των Ουίνσδορ. Τώρα που οι ίδιοι τα έχουν κάνει θάλασσα (τα σκάνδαλα αυτής της οικογένειας πληθαίνουν όλο και περισσότερο), μία Κάθριν θα τους σώσει.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο.

Με πληροφορίες από το Tatler και τη Daily Mail.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.

19 Απρ 2024

Νέο τραγούδι από τους γιούς του Πολ ΜακΚάρντεϊ και του Τζον Λένον- η συνέχεια των Beatles;

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον έγραψαν μαζί τραγούδι

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.

19 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Η Σαρλίζ Θερόν με την 8χρονη κόρη της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Σαρλίζ Θερόν ως brand ambassador του "Dior" πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.