ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πορτοκαλί σαλόνι, πάρα πολλά διακοσμητικά και βιβλία παντού: Δείτε πού ζει η πριγκίπισσα Άννα

Πώς μοιάζει μια πριγκιπική κατοικία; Δείτε τον χώρο όπου ζει η κουλ πριγκίπισσα Άννα, η μοναδική κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πορτοκαλί σαλόνι, πάρα πολλά διακοσμητικά και βιβλία παντού: Δείτε πού ζει η πριγκίπισσα Άννα

Η πανδημία του κορονοϊού, αποτέλεσε την ευκαιρία να δούμε πού ζουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, και αυτή τη φορά δεν μιλάμε για τη βασίλισσα Ελισάβετ ή την οικογένεια της Κέιτ Μίντλετον και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, αλλά το σπίτι της πριγκίπισσας Άννας.

Η princess royal όπως είναι ο τίτλος της στη βασιλική οικογένεια έχει ζήσει περισσότερο μέρος της ζωής της εκτός δημοσιότητας, καθώς δεν απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης τα οποία πάντα της έδειχναν μια ιδιαίτερη συμπάθεια. Ακόμα και όταν "τόλμησε" να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της. Κάτι ανήκουστο για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας.

Ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο instagram, The royal family, δημοσίευσε μια φωτογραφία της πριγκίπισσας Άννα και του συζύγου της, αντιναυάρχου Sir Timothy Laurence, ενώ εκείνοι βρίσκονται στο σαλόνι του και παρακολουθούν έναν αγώνα ράγκμπι από τον πορτοκαλί καναπέ τους.

Έγραψαν στη λεζάντα:

"Ως προστάτιδα της ομάδας ράγκμπι της Σκωτίας, η πριγκίπισσα συχνά υποστηρίζει την ομάδα από τις κερκίδες. Η Αυτού Υψηλότης Πριγκίπισσα και ο Αντιναύαρχος Sir Tim υποστήριξαν σήμερα τη Σκωτία από το σπίτι τους, καθώς αγωνιζόταν στην Αγγλία για το Κύπελλο της Καλκούτας, 150 χρόνια από τον πρώτο τους αγώνα - Καλό παιχνίδι, Σκωτία!".

Το σαλόνι της πριγκίπισσας Άννας έχει κλασικό στιλ, με ξύλινα έπιπλα και πολλά αντικείμενα και βιβλία. Και οι καναπέδες τους είναι πορτοκαλί με διάφορα σχέδια.

Πορτοκαλί σαλόνι, πάρα πολλά διακοσμητικά και βιβλία παντού: Δείτε πού ζει η πριγκίπισσα Άννα

Στην εποχή της, η Αννα υπήρξε το fashion icon της βρετανικής οικογένειας, πολύ πριν τη Μέγκαν και την Κέιτ.

Πορτοκαλί σαλόνι, πάρα πολλά διακοσμητικά και βιβλία παντού: Δείτε πού ζει η πριγκίπισσα Άννα - εικόνα 2

Γεννημένη στις 15 Αυγούστου του 1950, το πρώτο παιδί της βασίλισσας Ελισάβετ αφιέρωσε τη ζωή της στις βασιλικές της υποχρεώσεις και μάλιστα έχει πραγματοποιήσει αμέτρητες φιλανθρωπίες και επίσημες εμφανίσεις. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε το παλάτι έχει πραγματοποιήσει 480 επίσημες επισκέψεις στο εξωτερικό.

princess_anna

Αν και οι φήμες την θέλουν να είναι αρκετά ατίθαση και ανεξάρτητη, η εμφάνισή της προς τα έξω ήταν και είναι πάντοτε μετρημένη, με σεβασμό στη μητέρα της και τον χώρο στον οποίο γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Όλα αυτά τα χρόνια βρισκόταν στην πρώτη γραμμή η εβδομηντάχρονη πριγκίπισσα Άννα, έχει ζήσει τη ζωή της όπως ήθελε, συνδυάζοντας τις πριγκιπικές υποχρεώσεις με την αληθινή ζωή. Κι όμως, κατάφερε να μην προκαλέσει ποτέ τα αδηφάγα βρετανικά ΜΜΕ.

Μάλιστα, το 1992 πήρε διαζύγιο από τον πρώτο της σύζυγο και πατέρα των παιδιών της Μαρκ Φίλιπς, και αμέσως μετά παντρεύτηκε τον Τίμοθι Λόρενς.

Με την τέλεση του δεύτερου γάμου της, η Άννα έγινε το πρώτο διαζευγμένο μέλος βασιλικής οικογένειας που ξαναπαντρεύεται από την εποχή της Βικτορίας της Δούκισσας της Έσσης και του Ρήνου, εγγονή της βασίλισσας Βικτορίας.

princess_anna

Tα πορτρέτα της πριγκίπισσας

Με αφορμή τα 70ά γενέθλια της πριγκίπισσας Αννας τον περασμένο Αύγουστο, το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα τρία νέα πορτρέτα της που τραβήχτηκαν νωρίτερα αυτό το έτος.

princess_anna

Λίγες μέρες νωρίτερα, είχε μοιραστεί μια σειρά από φωτογραφίες της κατά τη διάρκεια όλων των ετών που έχει εργαστεί για τη βασιλική οικογένεια.

New photographs have been released to celebrate the 70th birthday of Her Royal Highness The Princess Royal today! ‪The...

Δημοσιεύτηκε από The Royal Family στις Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

In the lead up to The Princess Royal’s 70th birthday on Saturday, we’re looking back at each decade of HRH’s life. From...

Δημοσιεύτηκε από The Royal Family στις Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Η Άννα είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, καθώς είναι προστάτης σε περίπου 200 οργανισμούς. Είναι επίσης γνωστή για το ταλέντο της στην ιππασία, στην οποία έχει κερδίσει δύο ασημένια μετάλια (1975) και ένα χρυσό (1971), ενώ ήταν το πρώτο μέλος της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ακόμα, ο αδελφός της πρίγκιπας Κάρολος αλλά και η οικογένεια του Γουίλιαμ και της Κέιτ, ευχήθηκαν μέσω των social media στην πριγκίπισσα Άννα, μέσα από μια σειρά φωτογραφιών της.

Πηγή: thetoc.gr

Φωτό: EPA

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

20 Απρ 2024

Πομπηία: Οι αρχαιολόγοι έφεραν στο φως μετά από 2000 χρόνια την Ωραία Ελένη

Τοιχογραφία με παράσταση από τον Τρωικό πόλεμο αποκάλυψαν οι αρχαιολόγοι.

20 Απρ 2024

"Ακούω για νέες μανούλες που παίρνουν άδεια από την δουλειά τους και κάθονται στο σπίτι. Το θεωρώ λάθος"

Η δήλωση της Αντιγόνης Κουλουκάκου έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις

Περισσότερα από

News

20 Απρ 2024

Η Έμα Τόμσον και η Ρουθ Γουίλσον ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σειρά "Down Cemetery Road"

Νέα σειρά θρίλερ με τις δύο διάσημες ηθοποιούς από την Apple TV+.

20 Απρ 2024

30 χρόνια Pulp Fiction: Reunion του καστ της ταινίας του Ταραντίνο που έσπασε τα ταμεία κι έμεινε στην ιστορία

Το Pulp Fiction θεωρείται σταθμός στο μεταμοντέρνο σινεμά. Σκηνές του -όπως η σκηνή χορού του Τραβόλτα με την Ούμα Θέρμαν- έγιναν κλασικές και επηρέασαν την ποπ κουλτούρα.

19 Απρ 2024

Ατρόμητη η Μαρία Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε έξι μήνες η Κύπρια αθλήτρια - "Δεν ήταν θεριό, ούτε τέρας"

Η 32χρονη αθλήτρια του άλματος επί κοντώ νίκησε την ασθένεια μέσα σε έξι μήνες, γιορτάζοντάς το με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου σκίζει τον υπέρηχο...

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.