Η πληθωρική και εντυπωσιακή Σάλμα Χάγιεκ είναι μια γυναίκα που δεν έχει κανέναν απολύτως πρόβλημα να απαντήσει στους επικριτές της όταν αισθάνετα ότι αυτά που λέγονται και γράφονται την προσβάλουν και την ενοχλούν. Πριν από αρκετό καιρό είχε τοποθετηθεί πολύ σωστά στο θέμα του γάμου της, εξηγώντας σε όλους ότι έχει κάθε δικαίωμα να βρίσκεται στο πλευρό ενός τόσο ισχυρού άντρα, όπως η μεγιστάνας της μόδας François-Henri Pinault, παρά το γεγονός ότι η ίδια πρέρχεται από μία φτωχική οικογένεια του Μεξικό, τονίζοντας πόσο πολύ αγαπά τον σύζυγό της (δες περισσότερα εδώ).

Τώρα η γνωστή ηθοποιός αποφάσισε να «βάλει στη θέση του» έναν χρήστη του ίνσταγκραμ που βιάστηκε να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα, σχολιάζοντας αρνητικά την εμφάνιση της. Η απάντηση δόθηκε κάτω από μία πρόσφατη φωτογραφία στα social media, στην οποία βλέπουμε την ηθοποιό με μαγιό και καλοκαιρινή διάθεση να κοιτάζει κατάματα τον φακό. 

Όταν κάποιος follower έγραψε από κάτω «Πολύ μπότοξ. Δεν το χρειάζεσαι Σάλμα», εκείνη δεν μπορούσε να μην απαντήσει, αποστομώνοντας τον με τρόπο απίθανο:  «Δεν έχω κάνει μπότοξ, αλλά ευχαριστώ για τη συμβουλή, γιατί είχα αρχίσει να σκέφτομαι πως μάλλον ήρθε η ώρα να κάνω».

Εννοείται ότι το σχόλιο της συγκέντρωσε άπειρα likes και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες παρακάτω τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις της Χάγιεκ τη βραδιά των Όσκαρ.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS