0
SHARES

O βραβευμένος με Όσκαρ Βρετανός ηθοποιός, Κόλιν Φερθ, και η σύζυγός του Λίβια, χώρισαν έπειτα από 22 χρόνια γάμου. «Ο Κόλιν και η Λίβια χώρισαν. Παραμένουν, όμως, καλοί φίλοι και είναι ενωμένοι για το καλό των παιδιών τους. Ζητούν ευγενικά τη διακριτικότητα σας», ήταν η δήλωση του εκπροσώπου τους στα ΜΜΕ.

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση και φωτογράφιση του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια των βραβείων μόδας Green Carpet στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 18χρονο Λούκα και τον 16χρονο Ματέο.

Τον Μάρτιο του 2018 αποκαλύφθηκε ότι η Λίβια είχε ερωτική σχέση με έναν Ιταλό δημοσιογράφο. Μια σχέση που κράτησε έναν χρόνο όταν η Λίβια και ο Κόλιν ήταν σε διάσταση.

Η εν λόγω σχέση κατέληξε στα δικαστήρια καθώς η Ιταλίδα, που παντρεύτηκε τον Κόλιν Φερθ το 1997, ισχυρίστηκε ότι ο δημοσιογράφος Μάρκο Μπρακάντσια την παρακολουθούσε και την παρενοχλούσε μετά το τέλος της 11μηνης σχέσης του. Ο δημοσιογράφος αρνείται την κατηγορία. Η υπόθεση διευθετήθηκε εξωδικαστικά τον Ιούλιο του 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Μια περίεργη ιστορία που κρατά εδώ και πολλά χρόνια έφτασε το ζευγάρι στα όριά του, όπως φαίνεται, και αφορά τη σχέση της Ιταλίδας συζύγου του Λίβια Τζουτζιόλι με Ιταλό δημοσιογράφο. 

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια μιας σύντομης περιόδου χωρισμού του ζευγαριού που παρέμεινε κρυφή, η Τζουτζιόλι έκανε δεσμό με τον Μάρκο Μπρανκάτσα. 

Δείτε την κοινή τους εμφάνιση στο Met Gala το 2018:

Αργότερα το παντρεμένο ζευγάρι αποφάσισε να είναι ξανά μαζί, ωστόσο ο Μπρανκάτσα δεν σταμάτησε να τους παρενοχλεί με απειλητικά τηλεφωνήματα και email.

Το ζεύγος Φερθ έφτασε σε σημείο να δημοσιοποιήσει την υπόθεση και να καταθέσει αγωγή κατά του Μπρανκάτσα. Το ζευγάρι δήλωσε ότι ο δημοσιογράφος τους παρακολουθούσε στενά και τους παρενοχλούσε καθ′ όλη τη διάρκεια του 2016

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη διάρκεια μιας σύντομης περιόδου χωρισμού του ζευγαριού που παρέμεινε κρυφή, η Τζουτζιόλι έκανε δεσμό με τον Μάρκο Μπρανκάτσα. 

Ο Μπρανκάτσα από την πλευρά του αρνείται τις κατηγορίες και δήλωσε στην εφημερίδα «The Times» ότι η Λίβια Τζουτζιόλι «επινόησε» τους ισχυρισμούς σε βάρος του για να καλύψει τη σχέση που είχε μαζί του το 2015-2016, όταν ήταν κρυφά σε διάσταση με τον ηθοποιό. 

 Σύμφωνα με τη Λίβια Τζουτζιόλι, ο Μπρανκάτσα έφτασε σε σημείο να στείλει φωτογραφίες τους στον σύζυγό της. Εκπρόσωπος της ιταλικής αστυνομίας δήλωσε ότι «έχει γίνει καταγγελία από το ζευγάρι στην εισαγγελία και ότι η αστυνομία ερευνά την υπόθεση».

Ο Μάρκο Μπρανκάτσα υποστηρίζει ότι είχε σχέση με την Ιταλίδα παραγωγό ταινιών για έναν χρόνο. «Είχαμε σχέση που κράτησε μόλις ένα χρόνο. Έλεγε στον Κόλιν ότι ήταν σε επαγγελματικά ταξίδια και συναντιόμασταν σε όλο τον κόσμο. Συναντηθήκαμε στη Νέα Υόρκη, τη Βραζιλία, την Ισλανδία, την Ιταλία και ακόμη και στο Λονδίνο, όπου ζουν» δήλωσε στην εφημερίδα «The Sun».

«Θα έλεγα ότι ήμασταν πολύ ερωτευμένοι, μερικές φορές όταν ήμασταν μαζί, λάμβανε τηλεφωνήματα από τον Κόλιν. Κατηγορούμαι για καταδίωξη χωρίς να έχω κάνει κάτι λάθος».

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε σχέση για 11 μήνες μεταξύ 2015 και 2016. Έχω εκατοντάδες μηνύματα και φωτογραφίες που είμαστε μαζί, έχω κρατήσει ακόμη ένα ημερολόγιο. Ήμασταν εραστές», υποστήριξε.

Ισχυρίστηκε επίσης στην Daily Mail ότι το ζευγάρι «φρίκαρε εντελώς όταν κατάλαβε ότι θα μιλούσα δημόσια και θα έλεγα σε όλους αυτήν την ιστορία, έτσι έκανε καταγγελία εναντίον μου για καταδίωξη».

Ο δημοσιογράφος είπε ότι εξέφρασε τη λύπη του για την αποστολή των φωτογραφιών στον Βρετανό ηθοποιό, αλλά «ήθελε να μάθει την αλήθεια».

Σε δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα εκ μέρους του Κόλιν Φερθ και της Λίβια Τζουτζιόλι αναφέρεται:

«Πριν από λίγα χρόνια ο Κόλιν και η Λίβια πήραν την απόφαση να χωρίσουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Λίβια είχε σύντομη σχέση με τον παιδικό φίλο της κ. Μπρανκάτσα. Οι Φερθ από τότε έχουν επανενωθεί».

«Στη συνέχεια, ο κ. Μπρανκάτσα ξεκίνησε μια φοβερή εκστρατεία παρενόχλησης για αρκετούς μήνες, η οποία σε μεγάλο βαθμό τεκμηριώνεται». Στη δήλωση προστίθεται: «Για προφανείς λόγους, οι Φερθ δεν είχαν ποτέ καμία επιθυμία να δημοσιοποιήσουν αυτό το θέμα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Photo: REUTERS/John Sibley/File

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS