Το τροχαίο ατύχημα που έγινε πριν από λίγες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο έχει φέρει - και δικαιολογημένα - τα πάνω κάτω στο παιχνίδι και φυσικά στην παραγωγή που πραγματικά ψάχνει να βρει τρόπους προκειμένου να διαχειριστεί την κατάσταση και να μπορέσει να συνέχισει όσο το δυνάτον πιο ομαλά το ρεάλιτι.

Εχθές το βράδυ, λοιπόν, η Ειρήνη Κολιδά έκανε γνωστή την απόφαση της να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο, αμέσως μόλις οι γιατροί της επιτρέψουν να μετακινηθεί. Οπότε οι Μαχητές μειώνονται αυτόματα κατά ένας (από 8 σε 7 δηλαδή) κι αυτός είναι ένας από τους λόγους που η παραγωγή αποφάσισε να μην πραγματοποιηθεί η χθεσινή, προγραμματισμένη αποχώρηση

Επειδή όμως και ο Μάριος Πρίαμος έχει βγει προσωρινά εκτός «μάχης» λόγω τραυματισμού η αριθμητική υπεροχή των Διασήμων είναι πλέον πραγματικά καθοριστική. Έτσι, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, οι υπεύθυνοι ψάχνουν να βρουν τρόπο να λύσουν το πρόβλημα.

Η κυρία Μαραγκουδάκη εξήγησε ότι δεν θα μπουν νέοι παίκτες στο παιχνίδι γιατί αυτό θα σημαίνει αυτόματα πως όσοι έρθουν θα είναι πιο δυνατοί και πιο ξεκούραστοι από τα υπόλοιπα παιδιά που βρίσκονται ήδη δύο μήνες στον Άγιο Δομίνικο. 

Οπότε, η λύση μοιάζει να είναι μονόδρομος. Κάποιος παίκτης των Διασήμων θα πρέπει να μετακινηθεί αναγκαστικά στην ομάδα των Μαχητών. Το πώς θα γίνει αυτό παραμένει ακόμα άγνωστο. Aν δηλαδή θα γίναι κάποια ψηφοφορία ανάμεσα στην ομάδα ώστε οι παίκτες να αποφασίσουν μεταξύ τους ποιος θέλουν να μετακινηθεί. 

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη εξήγησε ότι το επεισόδιο της Κυριακής θα προβληθεί κανονικά και ότι θα υπάρξει αγώνισμα με έπαθλο φαγητό αλλά θα είναι αρκετά πιο ήπιο. Εκεί θα δούμε απ' ότι φαίνεται και ποιος θα πάει από τη μία ομάδα στην άλλη.

TAGS