Οι έξι καλύτεροι του διαγωνισμού αφήνουν πίσω τους την άγρια φύση και κατευθύνονται στα Μεσόγεια και συγκεκριμένα στο Μουσείο Νάσιουτζικ. Η τελευταία ομαδική δοκιμασία της σεζόν θα αποδειχτεί δυσκολότερη από όλες όσες έχουν προηγηθεί. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και οι τρεις επίτιμοι καλεσμένοι τους, Φανή Σπυριδάκη, Δημήτρης Αντωνόπουλος, Απόστολος Τραστέλης- διακεκριμένες προσωπικότητες από το χώρο της εστίασης – ζητούν από τους διαγωνιζόμενους να ετοιμάσουν ένα μενού τριών πιάτων υψηλής γαστρονομίας, ικανό να σταθεί σε ένα λαμπερό γεύμα.

H Φανή Σπυριδάκη είναι ένας άνθρωπος με πολλές γνώσεις στον χώρο της εστίασης και η γυναίκα πίσω από την πάντα ξεχωριστή διακόσμηση του αθηναϊκού Noel, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος είναι κριτικός γεύσης στο Αθηνόραμα, ενώ ο Απόστολος Τραστέλης είναι ο άντρας που εμπνεύστηκε και δημιούργησε το κορυφαίο εστιατόριο της πρωτεύουσας, την Σπονδή.

Οι απαιτήσεις είναι εξαιρετικά αυξημένες. Και η νίκη θα είναι καθοριστική για την πορεία των μελών της ομάδας, που θα την κερδίσει, προς την κορυφή.

Δείτε εδώ το trailer του 73ου επεισοδίου MasterChef:

 

TAGS