ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποιο κόσμημα της Νταϊάνα ετοιμάζεται να χαρίσει ο πρίγκιπας Χαρι στη Μέγκαν Μαρκλ;

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση γάμου θα γίνει το καλοκαίρι και ο πρίγκιπας θέλει να χαρίσει στη Μέγκαν κάτι ξεχωριστό.

Ποιο κόσμημα της Νταϊάνα ετοιμάζεται να χαρίσει ο πρίγκιπας Χαρι στη Μέγκαν Μαρκλ;

Mάλλον πλέον είναι επίσημο. Μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε αρραβώνες στο Μπάκιγχαμ.

Eίναι γεγονός, ο πρίγκιπας Χάρι είναι ερωτευμένος και η βασίλισσα Ελισάβετ έχει δώσει την έγκριση για την επισημοποίηση της σχέσης του με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Κι ενώ οι φήμες θέλουν τον πρίγκιπα να σχεδιάζει να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του ανήμερα των γενεθλίων της, στις 4 Αυγούστου δηλαδή, τα βρετανικά μέσα μεταδίδουν άλλη μία είδηση που εδώ και λίγες ώρες κάνει τον γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μικρότερος γιος της Νταϊάνα και του Καρόλου, θέλει να χαρίσει στη Μέγκαν ένα δακτυλίδι μεγάλης συμβολικής αξίας, όσο και αυτό που χάρισε ο Γουίλιαμ στην Κέιτ ότα αρραβωνιάστηκαν.

Συγκεκριμένα την περασμένη Κυριακή, Την περασμένη Κυριακή, το radaronline.com αποκάλυπτε πως ο πρίγκιπας Χάρι πήγε μια από τις τιάρες της μητέρας του σε χρυσοχόο, για να τη μετατρέψει σε ένα εκθαμβωτικό δαχτυλίδι αρραβώνων, το οποίο θα χαρίσει στη σύντροφό του.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Star, ο πρίγκιπας ζήτησε την άδεια του πατέρα του για να μεταποιήσει το συγκεκριμένο κόσμημα. Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας φιλοξενούνται δηλώσεις προσώπου κοντά στη βασιλική οικογένεια που αναφέρει πως «μετά το θάνατο της Νταϊάνα τα αγόρια διάλεξαν ένα αναμνηστικό από το παλάτι του Κένσινγκτον πριν μετακομίσουν στα δωμάτια του Καρόλου, στο παλάτι του St James. Ο Γουίλιαμ διάλεξε το Cartier ρολόι της μαμάς του και ο Χάρι το δαχτυλίδι αρραβώνων με ζαφείρι και διαμάντια. Αλλά συμφώνησαν πως όποιος αρραβωνιαστεί πρώτος θα έχει το συγκεκριμένο δαχτυλίδι – και φυσικά αυτός ήταν ο Γουίλιαμ».

Έτσι λοιπόν ο Xάρι επέλεξε το συγκεκριμένο κόσμημα, που διαθέτει κομμάτια από σμαράγδια και διαμάντια, και η Νταϊάνα το έχει φορέσει και στο μέτωπο, αλλά και στο λαιμό, σαν τσόκερ. Η πριγκίπισσα φόρεσε για πρώτη φορά το κόσμημα το 1988, στη διάρκεια περιοδείας με τον Κάρολο στην Αυστραλία.

Ποιο κόσμημα της Νταϊάνα ετοιμάζεται να χαρίσει ο πρίγκιπας Χαρι στη Μέγκαν Μαρκλ;

Read Next

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".