Το φθινόπωρο πλησιάζει και σε όλους του τηλεοπτικούς σταθμούς υπάρχει έντονη κινητικότητα, καθώς στήνονται οι εκπομπές για τη νέα σεζόν.

Στην εκπομπή τις Φαίης Σκορδά, Το Πρω1νό, θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές, καθώς όπως είναι γνωστό μέχρι στιγμής, οι μόνοι που παραμένουν σίγουρα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Κώστας Τσουρός.  Η παρουσιάστρια θα “κάνει” τονωτικές ενέσεις στην εκπομπή, γι’ αυτό και βρίσκεται στην αναζήτηση νέων προσώπων.

Για την στήλη της μαγειρικής, φαίνεται πως οι επικρατέστεροι είναι ο Άκης Πετρετζίκης και ο Βασίλης Καλλίδης. Ωστόσο, ένα σημαντικό θέμα είναι το μέλλον της Σάσας Σταμάτη στην εκπομπή. Η  δημοσιογράφος έχει εκφράσει την επιθυμία της στον Γιάννη Λάτσιο, για να προχωρήσει με κάτι δικό της. Μέχρι στιγμής όμως, δεν έχει αποφασιστεί αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό να γίνει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αν η Σταμάτη αποχωρήσει από την εκπομπή, την θέση της ενδέχεται να πάρει η Κλεοπάτρα Πατλάκη. Ήδη η Φαίη Σκορδά έχει συναντηθεί με την δημοσιογράφο και έχουν συζητήσει για το ενδεχόμενο της συνεργασίας τους. Τίποτα δεν είναι βέβαιο για τις δύο γυναίκες, καθώς μένει να παρθεί η απόφαση από τον Γιάννη Λάτσιο για το τι θα κάνει η Σταμάτη.

Πηγή: peoplegreece.com

TAGS