ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ποια είναι η πραγματική σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της. Μία ειδικός εξηγεί

Η expert στη γλώσσα του σώματος Patti Wood εστίασε στη δημόσια συμπεριφορά της δούκισσας και έχει βγάλει τα δικά της συμπεράσματα.

Ποια είναι η πραγματική σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της. Μία ειδικός εξηγεί

Κοίτα να δεις που τα βάσανα της βασιλείας θα πέσουν νωρίτερα πάνω στους ώμους αυτού του πριγκιπικού ζευγαριού, το οποίο, μετά την παραίτηση του Χάρι και της Μέγκαν από τα βασιλικά του καθήκοντα, είναι πλέον και επίσημα το πιο αγαπημένο στις συνειδήσεις των Βρετανών. Με την Ελισάβετ να βρίσκεται σε καραντίνα και τον Κάρολο να ανήκει επίσης στις ευπαθείς ομάδες λόγω ηλικίας, κάποιος πρέπει να κάνει την δουλειά και έτσι ο διάδοχος του θρόνου Ουίλιαμ μαζί με την Κέιτ έχουν αναλάβει να παίξουν, έστω και προσωρινά, την ρόλο της βασίλισσας.

Όλο αυτό έχει ξανατραβήξει το ενδιαφέρον των Βρετανών πάνω τους και οι αναλυτές ασχολούνται αρκετά με θεωρίες γύρω από τη ζωή τους, την σχέση τους και το μέλλον τους. Μία ειδικός στην γλώσσα του σώματος, η Aγγλίδα Patti Wood, εστίασε σε συνέντευξη της στο σάιτ GoodHouseKeeping στο τι αποκαλύπτει η γλώσσα σώματος της Μίντλετον σχετικά με τον τρόπο που μεγαλώνει τα τρία παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και την πρίγκιπα Λούις.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Wood, η Κέιτ έχει κάνει σαφές με τη στάση της πως όπου κι αν βρίσκεται, ό,τι κι αν κάνει βασική προτεραιότητα της είναι τα παιδιά της. «Δεν κοιτάζει ποτέ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους, αν την παρατηρήσει κανείς θα δει ότι το σώμα της και ολόκληρη η προσοχή της είναι πάντα στραμμένη στα παιδιά της,» είπε η Wood.

Ποια είναι η πραγματική σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά της. Μία ειδικός εξηγεί
Η Κέιτ έχει κάνει σαφές με τη στάση της πως όπου κι αν βρίσκεται, ό,τι κι αν κάνει βασική προτεραιότητα της είναι τα παιδιά της. «Δεν κοιτάζει ποτέ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους».

Kαι συνέχισε: «Επιπλέον, η Μίντλετον εμφανίζεται πολύ συχνά σκυμμένη ή σε βαθύ κάθισμα προκειμένου να βλέπει καλύτερα τα παιδιά της και τις εκφράσεις της. Έτσι θέλει να είναι σίγουρη ότι όλα είναι υπό έλεγχο, ότι δεν πεινάνε, δεν νυστάζουν και δεν βαριούνται. Δίνει την εντύπωση ότι τους παίρνει την συναισθηματική θερμοκρασία ανά πάσα στιγμή ώστε ενα βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα». Πράγματι αν παρατηρήσει κανείς τις εξόδους της Κέιτ με τα τρία της παιδιά θα δει ότι το βλέμμα της δούκισσας του Κέιμπριζ είναι στραμμένο αποκλειστικά πάνω τους. «Είναι σαν να μην την ενδιαφέρει τίποτα εκτός από αυτά,» θα πει η Wood.

«Επιπλέον,η Μίντλετον εμφανίζεται πολύ συχνά σκυμμένη ή σε βαθύ κάθισμα προκειμένου να βλέπει καλύτερα τα παιδιά της και τις εκφράσεις της. Έτσι θέλει να είναι σίγουρη ότι όλα είναι υπό έλεγχο».

Tέλος, τόσο η Κέιτ Μίντλετον όσο και ο Ουίλιαμ δείχνουν να διασκεδάζουν πάρα πολύ κάθε φορά που περνούν ποιοτικό, οικογενειακό χρόνο με τα παιδιά τους. Γελάνε, χορεύουν, κάνουν γκριμάτσες αδιαφορώντας για τον φακό. Επιπλέον, ο βηματισμός τους είναι πάντα συγχρονισμένος με αυτόν των παιδιών, ποτέ δεν θα τους δεις να βαδίζουν πιο γρήγορα και να προπορεύονται κάτι που, σύμφωνα με τη Wood, είναι βασικό χαρακτηριστικό στην γλώσσα του σώματος πολλών ανθρώπων που ζουν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε ένα βίντεο στο οποίο η Μίντλετον χορεύει με την Σάρλοτ στην αγκαλιά της.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.