Κοίτα να δεις που τα βάσανα της βασιλείας θα πέσουν νωρίτερα πάνω στους ώμους αυτού του πριγκιπικού ζευγαριού, το οποίο, μετά την παραίτηση του Χάρι και της Μέγκαν από τα βασιλικά του καθήκοντα, είναι πλέον και επίσημα το πιο αγαπημένο στις συνειδήσεις των Βρετανών. Με την Ελισάβετ να βρίσκεται σε καραντίνα και τον Κάρολο να ανήκει επίσης στις ευπαθείς ομάδες λόγω ηλικίας, κάποιος πρέπει να κάνει την δουλειά και έτσι ο διάδοχος του θρόνου Ουίλιαμ μαζί με την Κέιτ έχουν αναλάβει να παίξουν, έστω και προσωρινά, την ρόλο της βασίλισσας. 

Όλο αυτό έχει ξανατραβήξει το ενδιαφέρον των Βρετανών πάνω τους και οι αναλυτές ασχολούνται αρκετά με θεωρίες γύρω από τη ζωή τους, την σχέση τους και το μέλλον τους. Μία ειδικός στην γλώσσα του σώματος, η Aγγλίδα Patti Wood, εστίασε σε συνέντευξη της στο σάιτ GoodHouseKeeping στο τι αποκαλύπτει η γλώσσα σώματος της Μίντλετον σχετικά με τον τρόπο που μεγαλώνει τα τρία παιδιά της, τον πρίγκιπα Τζορτζ, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και την πρίγκιπα Λούις. 

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Wood, η Κέιτ έχει κάνει σαφές με τη στάση της πως όπου κι αν βρίσκεται, ό,τι κι αν κάνει βασική προτεραιότητα της είναι τα παιδιά της. «Δεν κοιτάζει ποτέ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους, αν την παρατηρήσει κανείς θα δει ότι το σώμα της και ολόκληρη η προσοχή της είναι πάντα στραμμένη στα παιδιά της,» είπε η Wood.

 

 

Η Κέιτ έχει κάνει σαφές με τη στάση της πως όπου κι αν βρίσκεται, ό,τι κι αν κάνει βασική προτεραιότητα της είναι τα παιδιά της. «Δεν κοιτάζει ποτέ τις κάμερες και τους δημοσιογράφους».

Kαι συνέχισε: «Επιπλέον, η Μίντλετον εμφανίζεται πολύ συχνά σκυμμένη ή σε βαθύ κάθισμα προκειμένου να βλέπει καλύτερα τα παιδιά της και τις εκφράσεις της. Έτσι θέλει να είναι σίγουρη ότι όλα είναι υπό έλεγχο, ότι δεν πεινάνε, δεν νυστάζουν και δεν βαριούνται. Δίνει την εντύπωση ότι τους παίρνει την συναισθηματική θερμοκρασία ανά πάσα στιγμή ώστε ενα βεβαιωθεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα». Πράγματι αν παρατηρήσει κανείς τις εξόδους της Κέιτ με τα τρία της παιδιά θα δει ότι το βλέμμα της δούκισσας του Κέιμπριζ είναι στραμμένο αποκλειστικά πάνω τους. «Είναι σαν να μην την ενδιαφέρει τίποτα εκτός από αυτά,» θα πει η Wood.

«Επιπλέον,η Μίντλετον εμφανίζεται πολύ συχνά σκυμμένη ή σε βαθύ κάθισμα προκειμένου να βλέπει καλύτερα τα παιδιά της και τις εκφράσεις της. Έτσι θέλει να είναι σίγουρη ότι όλα είναι υπό έλεγχο».

Tέλος, τόσο η Κέιτ Μίντλετον όσο και ο Ουίλιαμ δείχνουν να διασκεδάζουν πάρα πολύ κάθε φορά που περνούν ποιοτικό, οικογενειακό χρόνο με τα παιδιά τους. Γελάνε, χορεύουν, κάνουν γκριμάτσες αδιαφορώντας για τον φακό. Επιπλέον, ο βηματισμός τους είναι πάντα συγχρονισμένος με αυτόν των παιδιών, ποτέ δεν θα τους δεις να βαδίζουν πιο γρήγορα και να προπορεύονται κάτι που, σύμφωνα με τη Wood, είναι βασικό χαρακτηριστικό στην γλώσσα του σώματος πολλών ανθρώπων που ζουν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε ένα βίντεο στο οποίο η Μίντλετον χορεύει με την Σάρλοτ στην αγκαλιά της.

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS