Γάμοι και χαρές έρχονται στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Γλύξμπουργκ, ο οποίος παντρεύει τον μικρό γιο του, Φίλιππο Γλύξμπουργκ.

Φίλιππος Γλύξμπουργκ: Παντρεύεται την κόρη Ελβετού εκατομμυριούχου [Εικόνες]

Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ ετοιμάζεται να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Nina Nastassja Flohr, κόρη του Ελβετού επιχειρηματία Thomas Flohr και της Katharina Flohr.

Ο Φίλιππος αρραβωνιάστηκε στην Ιθάκη την αγαπημένη του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

Prince Philippos of Greece and Denmark

Η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που κυκλοφόρησε από το γραφείο τύπου της οικογένειας:

"Ο Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία έχουν την ιδιαίτερη χαρά να ανακοινώσουν τους αρραβώνες του μικρότερου υιού τους, Φίλιππου, με την Nina Nastassja Flohr, κόρη του κ. Thomas Flohr και της κ. Katharina Flohr. Η Nina και ο Φίλιππος αρραβωνιάστηκαν στο νησί της Ιθάκης νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι. Λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω".

τεως κωνσταντίνος

Ποια είναι η νύφη

Ο Φίλιππος, ο οποίος γεννήθηκε στο Νοσοκομείο St Mary’s στο Λονδίνο το 1986, είναι 34 ετών και εργάζεται ως αναλυτής hedge fund στη Νέα Υόρκη.

Prince Philippos of Greece and Denmark

Η μελλοντική σύζυγός του, είναι η μοναχοκόρη του 60χρονου Ελβετού εκατομμυριούχου Thomas Flohr, ο οποίος ίδρυσε την ιδιωτική εταιρεία Vista Jet μια εταιρεία με ιδιωτικά τζετ και είναι πρώην δισεκατομμυριούχος.

Η νεαρή έχει εργαστεί ως καλλιτεχνική διευθύντρια για την εταιρία του πατέρα της ενώ έχει ιδρύσει επίσης το μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστημονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS), το 2017.

Η μέλλουσα νύφη έγραψε στο ίνσταγκραμ ανεβάζοντας τις φωτογραφίες με τον Φίλιππο:

"Αγαπημένε μου Φίλιππε. Σ ‘αγαπώ σήμερα, θα σε αγαπώ αύριο και για πάντα. Με κάνεις πιο ευτυχισμένη, καλύτερη και δυνατή. Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί σου!" .

ninaflohr

 

ninaflohr

 

 

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS