Είναι juicy, είναι πιπεράτη, είναι σέξι, έχει ένα χαμόγελο τόσο ιδαίτερο που αν το δεις μία φορά δεν το ξεχνάς εύκολα. Είναι η Λότι Μος, η μικρότερη αδελφή του σούπερ μόντελ Κέιτ Μος, η οποία ονειρεύεται και διεκδικεί το δικό της μερίδιο στη φήμη, αλλά και στο παγκόσμιο μόντελινγκ.

Η ίδια δε θυμίζει σε πολλά σημεία στην υπερδιάσημη αδελφή της, αν εξαιρέσεις ίσως το petite ανάστημα και των δύο. Η Λότι αγαπά τις έντονες καμπύλες της, έχει σαρκώδη χείλη, μεγάλο μπούστο και έναν ιδιαίτερα πικάντικο λογαριασμό στο ίνσταγκραμ που μάλλον ενθουσιάζει το ανδρικό κοινό. Σίγουρα το γνωρίζει εξού και τόσες πολλές πόζες μοναχά με εσώρουχα.

 

Η Κάιλι Τζένερ, η Μπέλα Χαντίντ και η Λότι Μος μιλούν για τις διάσημες αδελφές τους:

Η 22χρονη Λότι, κόρη της Ίγκερ και του Πίτερ Μος, έχει κάνει εδώ και αρκετό καιρό αίσθηση στο παγκόσμιο μόντελινγκ, ωστόσο, έγινε ευρέως γνωστή όταν τα βρετανικά ταμπλοίντ αποκάλυψαν τη σύντομη ερωτική σχέση που διατηρούσε με τον γιο του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, Μπρούκλιν. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η οικογένεια του Μπρούκλιν δεν είχε δει με καλό μάτι την επιλογή της Λότι και φαίνεται να του είχαν ζητήσει να απομακρυνθεί από κοντά της. Όλα αυτά, βέβαια, πριν εκείνος γνωρίσει την μεγάλη του αγάπη στο πρόσωπο της γοητευτικής Νικολά Πέιτζ.

Τι είναι άραγε αυτό που οδήγησε τη Βικτόρια Μπέκαμ, μία γυναίκα που αποδεδειγμένα ζει για τη μόδα, να απορρίψει με τόση επιμονή ένα όμορφο, ανερχόμενο μοντέλο; Πληροφορίες αναφέρονται στην ατίθαση ζωή της Λότι, η οποία αλλάζει συχνά ερωτικούς συντρόφους και δεν περιορίζεται μόνο στο αντρικό φύλο. Το 22χρονο μοντέλο δηλώνει πανσέξουαλ και εξηγεί ότι την ενδιαφέρει μόνον ο άνθρωπος και όχι το φύλο του. «Είμαι πανσέξουαλ, δεν με αφορά ιδιαίτερα το φύλο. Αλλάζει καθημερινά και εξαρτάται από τον άνθρωπο που θα γνωρίσω», έχει γράψει η ίδια στο ίνσταγκραμ.

Μερικές εικόνες από το ίνσταγραμ της Λότι Μος:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS