Σε μία εποχή όπου η υπερέκθεση της ζωής σου μπορεί να σε κάνει πάμπλουτο, χωρίς να έχεις καμία άλλη επαγγελματική ιδιότητα, έρχεται η μέρα που βλέπεις τους καρπούς των αμέτρητων selfies που έχεις τραβήξει και των όσων έχεις τόσο προσεκτικά ή απρόσεκτα σκηνοθετήσει να επιστρέφουν κατά πάνω σου με την ταχύτητα μπούμερανγκ στις ζεστές πεδιάδες της Αυστραλίας.

Η δυναστεία των Kardashians ίσως να μην μπορούσε να διανοηθεί πως αυτή η μέρα ήταν κοντά. Ίσως πάλι και να μπορούσε και γι'αυτό βιάστηκε να υπογράψει με το Ε! πενταετές συμβόλαιο συνολικής αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να εξασφαλίσει στο παρά ένα όσα περισσότερα μπορούσε. Όπως και να χει το τέλος αυτής της παράλογης αυτοκρατορίας κακογουστιάς και υστερικής αυτοπροβολής πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς και έχουμε την απόδειξη.

Η Khloe, αγαπημένη αδελφή της βασίλισσας των Kardashians Kim, άνοιξε προχθές μία pop up μπουτίκ πολυτελών ρούχων στη Νέα Υόρκη, σε μία προσπάθεια πιθανόν να αποδείξει στο κοινό πως «ναι, έχω και ένα επάγγελμα παρεμπιπτόντως». Τόσο η ίδια όσο και οι άνθρωποι της περίμεναν ορδές κόσμου να σπεύσουν στο μαγαζί τόσο για να ψωνίσουν όσο και για να δουν το είδωλο από κοντά μόνο που τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά απ' ότι νόμιζαν αφού στο κατάστημα δεν πάτησε κυριολεκτικά ψυχή.

Η προσωπική ασφάλεια της τηλεπερσόνας έφτασε στο σημείο να τοποθετήσει κάγκελα έξω από τη μπουτίκ και να πάρει τρελά μέτρα ασφαλείας προκειμένου να προστατέψει την Khloe αλλά τελικά όλα αποδείχτηκαν αχρήαστα αφού η Kardashian πήγε σχεδόν ολομόναχη στα εγκαίνια του πολυδιαφημισμένου μαγαζιού της και κανείς δεν την πλησίασε ούτε για φωτογραφία ούτε για αυτόγραφο.

Η Khloe φτάνει στη μπουτίκ της στη Νέα Υόρκη.

Εννοείται ότι ο κόσμος μπορεί να μην μπήκε στη διαδικασία να μπει μέσα στη μπουτίκ, ωστόσο αμέτρητες φωτογραφίες από τα μόνα και έρημα κιγκλιδώματα που είχαν στηθεί μπροστά από το μαγαζί κάνουν εδώ και λίγες ώρες τον γύρο των social media συνοδευόμενα από "LOL" και διάφορες άλλες πικρόχολες ατάκες.

Προκειμένου να μετριάσει λίγο τη ντροπή της Khloe η επίσημη εταιρία της οικογένειας απάντησε πως τα κάγκελα και τα μέτρα ασφαλείας ήταν για ένα μαγαζί δίπλα στη εν λόγω μπουτίκ, ενώ λίγο αργότερα το πήρε πίσω και ισχυρίστηκε πως τα κιγκλιδώματα τα έστησε ο δήμος της Νέας Υόρκης από μόνος του, χωρίς να τους ρωτήσει.

Πάντως όπως θα δεις και στο βίντεο που ακολουθεί μέσα στο μαγαζί δεν υπήρχαν περισσότεροι από 20 άνθρωποι, κυρίως παιδάκια και κάποιες πιστές fashion bloggers.

 

TAGS