Για την απόφαση της να κόψει τα ναρκωτικά μίλησε η Μάιλι Σάιρους, η οποία εξήγησε στο περιοδικό Variety ότι η προσπάθεια της ξεκίνησε μετά από μία σοβαρή επέμβαση στις φωνητικές τις χορδές. 

Όπως εξομολογήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια, που χώρισε πρόσφατα από τον σύζυγό της Λίαμ Χέμσγουορθ: «Τον Νοέμβριο που πέρασε έκανα μία μεγάλη επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. Έτσι ήταν πολύ σημαντικό να υιοθετήσω έναν υγιεινό τρόπο ζωής».

Πλέον η Σάιρους έχει καταφέρει να μείνει μακριά από τις καταχρήσεις για 6 μήνες. «Είμαι νηφάλια εδώ και έξι μήνες. Στην αρχή ήταν εξαιτίας της εγχείρησης, αλλά στη συνέχεια άρχισα να σκέφτομαι πολύ τη μητέρα μου. Η μαμά μου ήταν υιοθετημένη και κληρονόμησα κάποια από τα αισθήματα εγκατάλειψης και συνεχούς ανάγκης να αποδείξεις ότι σε θέλουν και ότι είσαι πολύτιμος, που είχε. Οι γονείς του πατέρα μου χώρισαν όταν ήταν τριών και στην ουσία μεγάλωσε μόνος του. Έψαξα πολύ το ιστορικό της οικογένειάς μου που έχει πολλούς εθισμούς και ψυχικές ασθένειες στο ιστορικό της. Έτσι άρχισα να σκέφτομαι γιατί είμαι όπως είμαι. Καταλαβαίνοντας το παρελθόν αντιλαμβανόμαστε το παρόν και το μέλλον πολύ πιο καθαρά. Πιστεύω ότι η ψυχοθεραπεία είναι σπουδαίο πράγμα,» δήλωσε, μιλώντας για τις βαθύτερες αιτίες που την είχαν οδηγήσει στη χρήση ναρκωτικών.

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ δύσκολο γιατί ιδιαίτερα όταν είσαι νέος υπάρχει μια αντίληψη ότι δεν έχεις πλάκα αν δεν το κάνεις. Αυτό που λατρεύω τώρα είναι το ότι ξυπνάω και είμαι ξύπνια όλη τη μέρα. Δεν ξυπνάω νιώθοντας χάλια, θέλω να ξυπνάω νιώθοντας έτοιμη για τη μέρα μου». 

Δείτε στο βίντεο την εξομολόγηση της Μάιλι Σάιρους. 

Kεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS