Τραγικές στιγμές για τον διάσημο ηθοποιό Ρόμπερτ Ρέντφορντ καθώς έφυγε από τη ζωή ο γιος του Τζέιμς.

Ο 58χρονος Τζέιμς Ρέντφορντ πέθανε την Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου, μέσα στο σπίτι του στο Marin County της Καλιφόρνια, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο στο συκώτι, τα τελευταία δύο χρόνια. Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο γιος του Ρόμπερτ Ρέντφορντ ήταν σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση ήπατος.

 

«Ο Τζέιμς πέθανε σήμερα»

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τη σύζυγό του, Kyle Redford, στο Twitter.

«Ο Τζέιμς πέθανε σήμερα. Είμαστε συντετριμμένοι. Έζησε μια όμορφη, εντυπωσιακή ζωή και αγαπήθηκε από πολλούς… Ως σύζυγός του για 32 χρόνια, είμαι πολύ ευγνώμων για τα δύο υπέροχα παιδιά που μεγαλώσαμε μαζί. Δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς αυτά τα τελευταία 2 χρόνια», αναφέρει στην ανάρτηση της, την οποία συνοδεύει με πολλές οικογενειακές φωτογραφίες.

«Εργάστηκε ακούραστα για έναν καλύτερο κόσμο»

Σε μία συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατό του προχώρησε ο εκτελεστικός διευθυντής του ιδρύματος Redford Center, το οποίο είχε ιδρύσει ο Τζέιμς με τον διάσημο πατέρα του το 2005.

«Με βαθιά θλίψη θρηνούμε την απώλεια του James Redford, του συνιδρυτή μας, του εμπνευστή μας και του φίλου μας. Ο Τζέιμι είχε πάντα αγάπη και χαρά να μεταδώσει στους άλλους. Ό,τι έκανε το έκανε με καλοσύνη και ζεστασιά... Εργάστηκε ακούραστα για να χτίσει έναν υγιέστερο κόσμο για όλους μας, και ιδιαίτερα για εκείνους που χρειάζονται περισσότερη υποστήριξη...» γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτηση που συνοδεύεται με μία φωτογραφία του Τζέιμς.

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS