Οι στιγμές με τα πιο αγαπημένα μας πλάσματα -τον σύντροφό μας, τα παιδιά μας, τα κατοικίδια ζώα μας, τους κολλητούς μας- χάνονται εν ριπή οφθαλμού και είναι πραγματικά μεγάλη ευλογία να έχεις κάποιον άνθρωπο να τις απαθανατίσει χαρισματικά με τον φακό του. Αυτή είναι η περίπτωση της φωτογράφου Ρούλας Ρέβη, η οποία έχει δημιουργήσει ένα υπέροχο άλμπουμ οικογενειακών και όχι μόνο αναμνήσεων μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

Μαζί με τον Αποστόλη Τότσικα έχουν αποκτήσει δίδυμα, τον Άγγελο Μιχαήλ και την Ειρήνη Χρυσή. Οι τέσσερίς τους το διασκεδάζουν κι αυτό βγαίνει στα social media, όπου ανεβάζουν συχνά φωτογραφίες, τόσο από τα παιχνίδια τους όσο και από το σπίτι τους. Πρόσφατα, για παράδειγμα, ανέβασαν ένα Insta story με Χάλογουιν μεταμφιέσεις, όπου ο Απόστολος Τότσικας, σε ρόλο φαντάσματος, προσπαθεί να τρομάξει τα παιδιά. Ακόμα πιο πρόσφατα, μας έδωσαν την ευκαιρία να απολαύσουμε τον γιορτινό στολισμό του σπιτιού τους και την υπέροχη θέα από τις τζαμαρίες.

Ίσως όμως δεν υπάρχουν εντυπωσιακότερες φωτογραφίες από αυτές της νέας ανάρτησης, όπου ο Τότσικας παίζει με τα δίδυμα το αγαπημένο παιχνίδι όλων των παιδιών (και το πιο τρομακτικό για όλες τις μαμάδες): τα εκτοξεύει στον αέρα. Δύο εικόνες απίστευτης ζωντάνιας και κίνησης, όπου ειδικά η Ειρήνη μοιάζει ότι θα αγγίξει το ταβάνι.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS