ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Περιμένεις κάθε μήνα τα χαρούμενα νέα, που τελικά δεν έρχονται»: Χριστίνα Μπόμπα για υπογονιμότητα

Σε νέα της συνέντευξη μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετώπισε μέχρι να γίνει έγκυος, την εξωσωματική και το ενδεχόμενο της υιοθεσίας.

«Περιμένεις κάθε μήνα τα χαρούμενα νέα, που τελικά δεν έρχονται»: Χριστίνα Μπόμπα για υπογονιμότητα

Μπορεί αυτή τη στιγμή η Χριστίνα Μπόμπα να περιμένει δίδυμα κοριτσάκια μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά προηγήθηκε μια δύσκολη διαδρομή μέχρι να φτάσουν σε αυτό το σημείο, την οποία περιέγραψε σε νέα συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town».

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, η Instagramer, ο πρώτος χρόνος δεν ήταν δύσκολος, αλλά μετά η κατάσταση αρχίζει να γίνεται αρκετά ψυχοφθόρα. «Περιμένεις κάθε μήνα τα χαρούμενα νέα, που τελικά δεν έρχονται. Είναι δύσκολη περίοδος για όσους την περνούν, ειδικά όταν το θέλεις πολύ».

Η Χριστίνα Μπόμπα εξήγησε τα εξής: «Η απόφαση της εξωσωματικής για εμάς ήρθε μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες επί τρία χρόνια. Ξέρω πως υπάρχουν γυναίκες και ζευγάρια που έχουν πολύ περισσότερες δυσκολίες από εμάς και πως κάθε ζευγάρι έχει το δικό του δύσκολο δρόμο. Θεωρώ πως αυτές οι ιστορίες είναι πολύ σημαντικό να μοιράζονται - και για να ξέρουμε όσοι το περνάμε πως δεν είμαστε μόνοι, αλλά και επειδή ακόμα και στο 2021 αυτά τα θέματα μπορεί να θεωρούνται από κάποιους ταμπού, πράγμα το οποίο δεν καταλαβαίνω καθόλου».

«Η απόφαση της εξωσωματικής για εμάς ήρθε μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες επί τρία χρόνια. Ξέρω πως υπάρχουν γυναίκες και ζευγάρια που έχουν πολύ περισσότερες δυσκολίες από εμάς και πως κάθε ζευγάρι έχει το δικό του δύσκολο δρόμο».

Όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη, άρχισε να λαμβάνει πολλά μηνύματα από γυναίκες που θεωρούσαν ταμπού το γεγονός ότι δεν είχαν καταφέρει να κάνουν μωρό. «Εγώ, πάντως, θα έλεγα σε όλες τις γυναίκες που το θέλουν πολύ να συνεχίσουν να προσπαθούν και να τολμούν να δοκιμάζουν όλες τις μεθόδους που υπάρχουν. Είτε μιλάμε για υποβοηθούμενη γονιμοποίηση, όπως και η εξωσωματική, είτε μιλάμε για υιοθεσία».

Η ίδια δεν είχε εξετάσει ακόμα σοβαρά το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, λόγω του νεαρού της ηλικίας της, αλλά δεν θα το απέκλειε σε περίπτωση που δεν κατάφερνε να μείνει έγκυος. «Ή μπορεί και να υιοθετήσουμε στο μέλλον έτσι κι αλλιώς. Είναι μια μεγάλη και σπουδαία απόφαση, αλλά όλα τα παιδιά του κόσμου χρειάζονται γονείς και θαυμάζω απεριόριστα όσους προχωρούν σε αυτό το βήμα».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: NDP

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.