Μπορεί αυτή τη στιγμή η Χριστίνα Μπόμπα να περιμένει δίδυμα κοριτσάκια μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, αλλά προηγήθηκε μια δύσκολη διαδρομή μέχρι να φτάσουν σε αυτό το σημείο, την οποία περιέγραψε σε νέα συνέντευξή της στο περιοδικό «Down Town».

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, η Instagramer, ο πρώτος χρόνος δεν ήταν δύσκολος, αλλά μετά η κατάσταση αρχίζει να γίνεται αρκετά ψυχοφθόρα. «Περιμένεις κάθε μήνα τα χαρούμενα νέα, που τελικά δεν έρχονται. Είναι δύσκολη περίοδος για όσους την περνούν, ειδικά όταν το θέλεις πολύ».

Η Χριστίνα Μπόμπα εξήγησε τα εξής: «Η απόφαση της εξωσωματικής για εμάς ήρθε μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες επί τρία χρόνια. Ξέρω πως υπάρχουν γυναίκες και ζευγάρια που έχουν πολύ περισσότερες δυσκολίες από εμάς και πως κάθε ζευγάρι έχει το δικό του δύσκολο δρόμο. Θεωρώ πως αυτές οι ιστορίες είναι πολύ σημαντικό να μοιράζονται - και για να ξέρουμε όσοι το περνάμε πως δεν είμαστε μόνοι, αλλά και επειδή ακόμα και στο 2021 αυτά τα θέματα μπορεί να θεωρούνται από κάποιους ταμπού, πράγμα το οποίο δεν καταλαβαίνω καθόλου».

«Η απόφαση της εξωσωματικής για εμάς ήρθε μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες επί τρία χρόνια. Ξέρω πως υπάρχουν γυναίκες και ζευγάρια που έχουν πολύ περισσότερες δυσκολίες από εμάς και πως κάθε ζευγάρι έχει το δικό του δύσκολο δρόμο».

Όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη, άρχισε να λαμβάνει πολλά μηνύματα από γυναίκες που θεωρούσαν ταμπού το γεγονός ότι δεν είχαν καταφέρει να κάνουν μωρό. «Εγώ, πάντως, θα έλεγα σε όλες τις γυναίκες που το θέλουν πολύ να συνεχίσουν να προσπαθούν και να τολμούν να δοκιμάζουν όλες τις μεθόδους που υπάρχουν. Είτε μιλάμε για υποβοηθούμενη γονιμοποίηση, όπως και η εξωσωματική, είτε μιλάμε για υιοθεσία».

Η ίδια δεν είχε εξετάσει ακόμα σοβαρά το ενδεχόμενο της υιοθεσίας, λόγω του νεαρού της ηλικίας της, αλλά δεν θα το απέκλειε σε περίπτωση που δεν κατάφερνε να μείνει έγκυος. «Ή μπορεί και να υιοθετήσουμε στο μέλλον έτσι κι αλλιώς. Είναι μια μεγάλη και σπουδαία απόφαση, αλλά όλα τα παιδιά του κόσμου χρειάζονται γονείς και θαυμάζω απεριόριστα όσους προχωρούν σε αυτό το βήμα». 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: NDP

TAGS