Μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ ο Νίκος Ψαρράς επιβεβαίωσε με τον δικό του τρόπο όλα όσα αποκάλυψε σήμερα το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη η Ζέτα Δούκα.

Η δημοφιλής ηθοποιός μέσα από τον αέρα της συγκεκριμένες εκπομπής αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Γιώργο Κιμούλη κατηγορώντας τον για σωματική, ψυχολογική αλλά και λεκτική βία. (δες εδώ τη συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού)

«Ήταν μια ολόκληρη θεατρική σεζόν, πριν από 13-14 χρόνια, σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας, με ένα πάρα πολύ ωραίο έργο και σπουδαίο καστ. Επικεφαλής του θιάσου ήταν αυτός ο σκηνοθέτης, ο οποίος κατά τα άλλα είναι ένας σπουδαίος, μεγάλος ηθοποιός. Οι ευφυέστατοι άνθρωποι, όπως και ο ίδιος, δεν σημαίνει ότι στις διαπροσωπικές τους σχέσεις είναι έτσι όπως φαίνονται».

Η Δούκα συνέχισε λέγοντας: «Πήγα εκεί με πάρα πολλή ανυπομονησία και αυτό που βρήκα ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμούαπαξίωσηςειρωνείας, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε να προκαλέσει ένα υποκριτικό βραχυκύκλωμα προκειμένου ο άλλος να τα χάσει και να μην είναι εκεί που πρέπει να είναι, συγκεντρωμένος και εκτεθειμένος επί σκηνής. Το οποίο έγινε ακόμα πιο έντονο όταν οι κριτικές που άρχισαν να βγαίνουν για εμένα ήταν καλές, αυτό τον θύμωσε ακόμα περισσότερο».

Στη συγκεκριμένη παράσταση εκτός από την Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη συμμετείχαν άλλα δυο άτομα, ο Νίκος Ψαρράς και η Δώρα Χρυσικού.

Ο Νίκος Ψαρράς λίγες ώρες μετά τη δημόσια καταγγελία της ηθοποιού δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο ίνσταγκραμ μια φωτογραφία της σχολιάζοντας, «περήφανος για τη Ζέτα» και επιβεβαιώνοντας έτσι όσα είπε στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Φωτό: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS