Ίσως, λοιπόν, το διαδίκυτο να έχει νέο επίσημο αγαπημένο. Μετά τον Κιάνου Ριβς, που είχε ανακηρυχθεί «internet's boyfriend» λόγω της μαζικής μανίας του κοινού στο πρόσωπο του, φαίνεται ότι σειρά έχει ο Χοακίν Φίνιξ για να κερδίσει την δική του μερίδα στην άνευ όρων λατρεία της κοινής γνώμης.

Ο ρόλος του στο «Τζόκερ» του Τοντ Φίλιπς έγινε η αφορμή, η διακριτική στάση του απέναντι στη δημοσιότητα, όμως, οι εμπνευστικές ομιλίες του, ο ακτιβισμός του και η αντι-σταρ συμπεριφορά του στάθηκαν η πραγματική αιτία που ο κόσμος αντιμετωπίζει πλέον τον Χοακίν σαν τον Μεσσία που ήρθε για να φέρει μία νέα εποχή στο παγκόσμιο star system. 

Φυσικά τα έντονα φώτα της δημοσιότητας δεν φέρνουν στη ζωή σου μόνο θετικά πράγματα. Και ο Φίνιξ που περπατάει στο ένα κόκκινο χαλί μετά το άλλο, ποζάροντας σε αμέτρητες φωτογραφίες και πρωταγωνιστώντας σε αμέτρητα βίντεο, είδε πρόσφατα ένα στοιχείο της εξωτερικής του εμφάνισης να γίνεται πρωτοσέλιδο, μαζεύοντας, εντελώς παράλογα, διάφορα αρνητικά σχόλια.

Συγκεκριμένα, ο πλανήτης ξαφνικά πρόσεξε οτι ο διάσημος ηθοποιός έχει ένα έντονο σημάδι στο άνω χείλος του, το οποίο, όπως έχει πει ο ίδιος, βρίσκεται στο πρόσωπό του από την μέρα που γεννήθηκε. «Όταν η μητέρα μου ήταν έγκυος σε μένα, ένιωσε έναν οξύ πόνο και έτσι γεννήθηκα με ένα σημάδι στο χείλος,» είχε πει ο βραβευμένος με Όσκαρ Φίνιξ σε παλαιότερη συνέντευξη του.
 

Τώρα η Αμερικανίδα παρουσιάστρια Γουέντι Γουίλιαμς έκανε ένα πραγματικά άκομψο και άστοχο σχόλιο σχετικά με το σημάδι του ηθοποιού στο στόμα, χαρακτηρίζοντας του λαγόχειλο (μία όχι σπάνια γενετική ανωμαλία που παρουσιάζεται σε νεογέννητα μωράκια) και λέγοντας: «Όταν ξυρίζεται έχει ένα σημάδι, πώς το λένε, λαγόχειλο» σχολίαζε η παρουσιάστρια που θέλησε να αναπαραστήσει το σημάδι, ανασηκώνοντας με το δάχτυλο το άνω χείλος της. «Το βρίσκω πολύ ελκυστικό!» σχολίασε κοροϊδευτικά.

Τα σχόλια  της Γουίλιαμς προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των χρηστών στα μέσα κοινωνικήςδικτύωσης. «Θα έπρεπε να απολυθείς» σχολίασε φανερά ενοχλημένη η Σερ, μεταξύ άλλων.

«Η Γουέντι Γουίλιαμς κοροϊδεύει όσους έχουν λαγόχειλο στην εκπομπή της. Με δουλεύετε; Έχουμε όλοι ευθύνη να βάλουμε τέλος στο μπούλινγκ. Από το βήμα που έχει, όπως και εγώ, έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη για τις πράξεις μας. Αυτό είναι απλά απαίσιο» έγραψε ο Άνταμ Μπίγκχιλ, πατέρας του μικρού Μπο, ενός παιδιού με αντίστοιχο πρόβλημα.
 

Η Γουίλιαμς έσπευσε να απολογηθεί για το ατόπημά της, δωρίζοντας χρήματα σε δύο ιδρύματα που ασχολούνται με παιδιά που γεννιούνται με λαγόχειλο στην Αμερική. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη στην κοινότητα παιδιών με λαγόχειλο και τιμώντας τον Μπο, η εκπομπή μας θα δωρίσει χρήματα σε δύο ιδρύματα και θα παροτρύνει τους τηλεθεατές να ενημερωθούν και να στηρίξουν την κοινότητα» σημείωσε η ίδια, με τον πατέρα του μικρού Μπο να αποδέχεται την συγγνώμη της.

Ο Χοακίν Φίνιξ δεν έχει σχολιάσει τίποτα σχετικά με το συμβάν, ούτε έχει επιβεβαιώσει αν το σημάδι του οφείλεται τελικά πράγματι σε λαγωχειλία.

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS