Αυτή τη στιγμή στη Νέα Υόρκη τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Τα κρούσματα του κορονοϊού αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς, τα νοσοκομεία έχουν φτάσει στα όρια τους, ο αριθμός των νεκρών όλο και ανεβαίνει ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα επίσημο, γενικό lockdown, 

O ηθοποιός Ντάνι Ντε Βίτο με ένα βίντεο του στο Twitter αποφάσισε να παρακινήσει τους νεούορκέζους να κλειστούν στα σπίτια τους, τονίζοντας τους κινδύνους που κρύβει η πανδημία του κορονοϊού για την ηλικιωμένη μερίδα του πληθυσμού στην οποία ανήκει και ο ίδιος. 

«Γεια σε όλους. Είμαι ο Ντάνι Ντε Βίτο. Και θέλω να σας παρακαλέσω όλους, σε κάθε γωνιά της Νέας Υόρκης, να μείνετε μέσα στα σπίτια σας. Όλοι σας. Έχουμε παγκόσμια πανδημία εκεί έξω και ξέρετε οι νέοι άνθρωποι μπορεί να το κολλήσουν και να το μεταφέρουν σους ηλικιωμένους. Και τότε θα τα τινάξω. Οπότε σας παρακαλώ πολύ, εκ μέρους και του κυβερνήτη Cuomo, κάντε μία χάρη σε όλους μας και μείνετε στα σπίτια σας. Σας ευχαριστώ. Άντε δείτε λίγη τηλεόραση, » είπε με τον γνωστό απολαυστικό του τρόπο ο Ντε Βίτο και το βίντεο του συγκέντρωσε πάνω από 3 εκατομμύρια views μέσα σε λίγες ώρες.

Δείτε το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS