Ο Γιώργος Καραμίχος σε νέα τηλεοπτική συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου επικεντρώθηκε στο νέο του ρόλο, του αστυνόμου «Λαΐνη», στην καθημερινή σειρά του ANT1 «Ήλιος», περιγράφοντάς τον με μεγάλο ενθουσιασμό: «Λατρεύω το ρόλο», είπε. «Έχει στοιχεία που θα ‘θελα να ‘χω. Έχει στοιχεία που αναγνωρίζω σε ανθρώπους γύρω μου. Έχει στοιχεία μέσα μου, που θα ‘θελα να απελευθερώσω και δεν έχω απελευθερώσει. Επίσης τα σενάρια είναι τόσο καλογραμμένα, που ανυπομονώ να διαβάσω το επόμενο. Είναι πολύ καλή εξαρχής η ιδέα, αλλά έχουν φροντίσει να τη φέρουν στα ελληνικά δεδομένα».

«Λατρεύω το ρόλο. Έχει στοιχεία που θα ‘θελα να ‘χω. Έχει στοιχεία που αναγνωρίζω σε ανθρώπους γύρω μου. Έχει στοιχεία μέσα μου, που θα ‘θελα να απελευθερώσω και δεν έχω απελευθερώσει»

Σε μια εποχή όπου ακούγονται πιο δυνατά η γκρίνια και η κριτική, ο ηθοποιός δεν κρύβει το πόσο απολαμβάνει την τωρινή τηλεοπτική δουλειά του, προσθέτοντας: «Έχουμε ωραία ομάδα, είμαστε όλοι πορωμένοι γι’ αυτό που κάνουμε. Μας αρέσει αυτό που κάνουμε, είναι χρυσά παιδιά όλοι. Πάω να τους συλλάβω και θέλω να βάλω τα κλάματα. Είναι πολύ καλής πάστας η νέα γενιά ηθοποιών. Το εγώ τους είναι μικρότερο από αυτό που είχαμε εμείς, όταν ξεκινήσαμε είχαμε τρομακτικές ανασφάλειες. Η νέα γενιά είναι πολύ πιο επί της ουσίας».

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε επίσης στον Αρναούτογλου πως «έχω κάνει τρελές αποτυχίες στη ζωή μου. Ένας καλός ηθοποιός μπορεί να είναι κακός σε έναν ρόλο. Ακόμα και κορυφαίοι ηθοποιοί. Η Μέριλ Στριπ έχει και μέτριες ερμηνείες. Όταν χάνεις την ενέργειά σου, όταν αυτό που κάνεις δεν θα πετύχει, μαθαίνεις περισσότερα πράγματα».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Φωτό: Glomex
 

TAGS