Έχει εκφράσει πολλές φορές δημοσιώς την μεγάλη αγάπη του για την ομάδα του, τον Πανιώνιο. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος που λατρεύει το ποδόσφαιρο είναι ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη και παρακολουθεί πολλούς αγώνες από κοντά, στο γήπεδο. 

Εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο, η ομάδα που τόσο αγαπάει δεν τα πηγαίνει πολύ καλά. Έχοντας υποβιβαστεί ήδη στην Γ΄Εθνική ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει σοβαρά οργανωτικά και οικονομικά προβλήματα και παλιοί παίκτες μαζί με φανατικούς των «κυανέρυθρων» πήραν την απόφαση να βοηθήσουν όσο μπορούν. 

Μετά από πρωτοβουλία του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Γιάννη Μανιάτη, λοιπόν, ο διάσημος σεφ αποφάσισε να συμμετέχει στην προσπάθεια στηρίζοντας οικονομικά την ομάδα.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος με μία νοσταλγική φωτογραφία στο ίνσταγκραμ. Σε αυτή τον βλέπουμε αγκαλιά με τον αδελφό του να ποζάρουν με φανέλες του Πανιωνίου.

Βέβαια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν χάνει το χιούμορ του και προσπαθεί να αστειευτεί με τους αντιπάλους του "Ιστορικού" στη Γ' Εθνική. «Αντίπαλοι Μύκονος και Σαντορίνη. Αυτό δεν είναι όμιλος, αυτό είναι 5ημερη της ΔΑΠ», έγραψε χιουμοριστικά.

Μία παλαιότερη ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου:

 
 
 
 
 
 
 
 

«Γεννοφάσκια Πανιώνιοι στο σπίτι. Τώρα στα δύσκολα ο Γιάννης Μανιάτης ξεκινάει μια πρωτοβουλία και ο "Θείος" θα είναι δίπλα του αλλά και στους υπόλοιπους που συμμετέχουν για να βοηθήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητες του.

ΥΓ1 ο όμιλος στον οποίον θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην Γ εθνική έχει και ομάδες όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. Αυτό δεν είναι όμιλος αυτό είναι 5ημερη της ΔΑΠ.

ΥΓ2 αυτό το γλυκύτατο παιδάκι δεξιά είμαι εγώ και αριστερά αυτή η "ξινή μιζέρια" ο αδερφός μου. 

ΥΓ3 κόμμα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις.

ΥΓ4 Πανιώνιος στα εύκολα Πανιωναρα στα δύσκολα».

Δείτε την ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS