Η Παναγιώτα Βλαντή σημειώνοντας μια σημαντική πορεία στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, έχει αποκτήσει εμπειρίες και γνώσεις, οι οποίες εύκολα την κατατάσσουν πλέον μεταξύ των ταλαντούχων καλλιτεχνών. Η ηθοποιός, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega, μίλησε για το γάμο της, που πραγματοποιήθηκε λίγους μήνες νωρίτερα, για την επιθυμία της να μεγαλώσει η οικογένεια της, όπως επίσης και για το ελληνικό #MeToo.

Η Παναγιώτα Βλαντή φρόντισε να κρατήσει την τελετή του γάμου της, με τον Γιάννη Βλάχο, σε πολύ στενό ιδιωτικό κύκλο καθώς ήθελε να ευχαριστηθεί την ξεχωριστή αυτή ημέρα, όσο περισσότερο γινόταν, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και φωτογράφων. «Με ενδιέφερε την ημέρα του γάμου να μην έχω δημοσιογράφους και φωτογράφους. Θέλαμε να ευχαριστηθούμε το μυστήριο. Μετά με πολλή χαρά το επικοινωνήσαμε. Ήταν δύσκολο να το κρύψουμε, είχαμε αποφασίσει να το πούμε μόνο σε πολύ λίγο κόσμο» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, ενώ στην συνέχεια επισήμανε πως επιθυμεί να μεγαλώσει η οικογένεια τους με ένα παιδί, χωρίς ωστόσο να βιάζεται και να αγχώνεται για το αν θα συμβεί, αφού εκείνη και ο σύζυγός της συνθέτουν πλέον την οικογένεια τους. «Οικογένεια φυσικά σημαίνει και παιδί όχι όμως μόνο αυτό. Είναι κυρίως δύο άνθρωποι. Αγαπάμε πολύ τα παιδιά και αν είναι να έρθει, θα έρθει, δεν αγχωνόμαστε. Θαυμάζω πολύ τους ανθρώπους που υιοθετούν. Φυσικά και είμαι υπέρ. Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό δείχνουν ότι έχουν μεγάλο σθένος και έχουν ξεπεράσει το εγώ τους».

Θαυμάζω πολύ τους ανθρώπους που υιοθετούν. Φυσικά και είμαι υπέρ. Οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό δείχνουν ότι έχουν μεγάλο σθένος και έχουν ξεπεράσει το εγώ τους

 

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα #MeToo, αλλά και στην παρενόχληση που υπέστη η ίδια στον εργασιακό της χώρο, ένα περιστατικό που την οδήγησε στην σκέψη να τα παρατήσει και να αλλάξει επάγγελμα. «Με το #MeToo πιστεύω ότι θα υπάρξει ξεκαθάρισμα στο χώρο του θεάτρου. Πιστεύω ότι έχει βοηθήσει και νεότερους συναδέλφους μου, να μπορούν να μιλούν και να μην το κρύβουν. Πάντα θα υπάρχει παρενόχληση, αλλά θα μπορούμε να μιλάμε πια...Πέρασαν πολλά από το μυαλό μου. Είχα στεναχωρηθεί, είχα πληγωθεί, ντρεπόμουν, φοβόμουν, ήθελα να αλλάξω δουλειά. Αλλά υπήρξαν γενναιόδωροι άνθρωποι που με βοήθησαν και με στήριξαν. Σέβομαι τις δηλώσεις των γυναικών που το έχουν πει και τις υποστηρίζω μέχρι τέλος», τόνισε η Παναγιώτα Βλαντή.

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

 

 

 

TAGS