ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Παλεύω όχι για να ξαναγίνει τέλεια η κοιλιά μου, αλλά για να νιώθω πως δεν με εγκαταλείπω»

Η Ρούλα Ρέβη δείχνει την «κοιλίτσα» που της έχει αφήσει η εγκυμοσύνη και παρηγορείται με τη σκέψη ότι «χώρεσε μέσα τεράστια ευτυχία».

«Παλεύω όχι για να ξαναγίνει τέλεια η κοιλιά μου, αλλά για να νιώθω πως δεν με εγκαταλείπω»

Η Ρούλα Ρέβη μοιράζεται συχνά, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, την οικογενειακή καθημερινότητά της με τον σύντροφό της, Αποστόλη Τότσικα, και τα δίδυμα που έχουν αποκτήσει μαζί.

Πρόσφατα λοιπόν έκανε μια διαφορετική ανάρτηση, αποκαλύπτοντας την «κοιλίτσα» που της έχει αφήσει η εγκυμοσύνη και στέλνοντας ένα ενθαρρυντικό μήνυμα προς όλες τις μαμάδες – και τις μέλλουσες μαμάδες:

«Σε όλες τις μαμάδες που περιμένουν δίδυμα και με ρωτανε. Ακόμα δεν έχει φύγει και ούτε με νοιάζει. Όμως για να είμαι ειλικρινής πάλεψα, παλεύω και θα παλεύω όχι για να γινει τελεια η κοιλιά μου ξανά αλλά για να νιώθω πως δεν εγκαταλείπω τον εαυτό μου. Η κοιλιά μου ήταν τόσο τεράστια επειδή χώρεσε μέσα και τεράστια ευτυχία, είναι λογικό. Δεν υπάρχουν τυχερά και άτυχα σώματα υπάρχει μόνο το σώμα που έχει την υπεροχη δυνατότητα να φέρει παιδιά στον κόσμο. Αγάπησέ το και μην επιτρέπεις σε κανέναν να το κρίνει!».

«Η κοιλιά μου ήταν τόσο τεράστια επειδή χώρεσε μέσα και τεράστια ευτυχία, είναι λογικό. Δεν υπάρχουν τυχερά και άτυχα σώματα υπάρχει μόνο το σώμα που έχει την υπεροχη δυνατότητα να φέρει παιδιά στον κόσμο»

Σε παλαιότερη ανάρτησή της είχε μιλήσει, λεπτομερώς, από τη δική της ζωή με δίδυμα, χωρίς τη διάθεση για ωραιοποιήσεις και ενοχοποιήσεις: «Με ρωτάτε συνέχεια αν είναι δύσκολη η ζωή με δίδυμα παιδιά. Πολλές γυναίκες μου ζητάνε να τις ενθαρρύνω, γιατί περιμένουν δίδυμα και ο περίγυρος τους τις απογοητεύει μάλλον τις τρομάζει θα έλεγα. Και εγώ λέω πως η ζωή σου δίνει ό,τι μπορείς να αντέξεις και πως ο καθένας έχει μια άποψη μόνο που μερικές φορές την έχει χωρίς την εμπειρία.

»Άλλες πάλι γυναίκες μου λένε πως φοβούνται ότι τα μοναχοπαίδια τους θα γίνουν κακομαθημένα χωρίς αδέρφια και πως δεν θα μάθουν ποτέ να μοιράζονται, άλλες πάλι ανησυχούν πως αν κάνουν παιδιά με διαφορά ηλικίας μεγάλη μεταξύ τους δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν και να κάνουν παρέα, άλλες πάλι έχουν βγάλει το μαμαδόμετρο και μας δίνουν οδηγίες λες και τα κάνουμε όλα λάθος. Λοιπόν κανείς δεν ξέρει τίποτα, αυτό λέω εγώ. Πας με γνώμονα την αγάπη και την παρουσία σου. Η παρουσία είναι ίσως η μοναδική λέξη που όλες θα έπρεπε να έχουμε κοινό παρονομαστή σαν μαμάδες.

«Άλλες πάλι έχουν βγάλει το μαμαδόμετρο και μας δίνουν οδηγίες λες και τα κάνουμε όλα λάθος. Λοιπόν κανείς δεν ξέρει τίποτα, αυτό λέω εγώ. Πας με γνώμονα την αγάπη και την παρουσία σου»

»Αν εγώ έχω δίδυμα που μοιράζονται τα πάντα με απόλυτη αγάπη και δόσιμο, αν εσύ έχεις ένα παιδί μόνο που νομίζει πως είναι το κέντρο του κόσμου, αν έχεις 2, 3, 5, 6 παιδιά ποιος είναι ο στόχος σου; Είναι να είσαι παρούσα, να είσαι εκεί όσο περισσότερο μπορείς φυσικά. Μην βάζεις πρόγραμμα, αυτό ξέρω μόνο να πω, ποσά παιδιά θα σου φέρει η ζωή αυτό δεν έχει πρόγραμμα. Έχει όμως σχέδιο και πλάνο η αγάπη που θα δώσεις, η ποιότητα χρόνου που θα δώσεις και το μαμαδόμετρο ας το βάλουν μερικές στο συρτάρι. Δεν μετράμε εδώ ποιος το κάνει καλύτερα και ποια έχει το καλύτερο πρόγραμμα. Εξάλλου πότε αγάπησε κανείς με πρόγραμμα; Ποτέ. Αυτά για τις γυναίκες που με ρωτάνε και στέλνω την αγάπη μου».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagam

Κεντρική φωτό:


Read Next

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.

18 Απρ 2024

Η Σαρλίζ Θερόν με την 8χρονη κόρη της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Σαρλίζ Θερόν ως brand ambassador του "Dior" πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.