Το μυστήριο γύρω από την παραμονή της Σαρλίν του Μονακό στη γενέτειρά της Νότιο Αφρική, συνεχίζεται μιας και οποιαδήποτε πληροφορία έχουμε, αντί να ξεδιαλύνει την υπόθεση την περιπλέκει ακόμα περισσότερο. Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι η εντυπωσιακή πριγκίπισσα έχει μολυνθεί από ένα μικρόβιο που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει. Το μικρόβιο αυτό την αναγκάζει σε συχνές νοσηλείες αλλά και χειρουργεία, χωρίς ωστόσο να μαθαίνουμε κάποια λεπτομέρεια.

Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι η εντυπωσιακή πριγκίπισσα έχει μολυνθεί από ένα μικρόβιο που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει. Το μικρόβιο αυτό την αναγκάζει σε συχνές νοσηλείες αλλά και χειρουργεία, χωρίς ωστόσο να μαθαίνουμε κάποια λεπτομέρεια.

Οι κακές γλώσσες θεωρούν ότι πίσω από όλα αυτά, κρύβονται τα τεράστια προβλήματα στον γάμο της με τον Αλβέρτο και η πρόθεσή της να πάρει διαζύγιο – κάτι που για τους «γαλαζοαίματους» δεν είναι και τόσο εύκολο -. Παρόλα αυτά, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, με το πριγκιπικό ζεύγος να παραμένει χωριστά.

Και ενώ πολλοί πίστευαν ότι δεν θα έχουμε σύντομα κάποιο στοιχείο σχετικά με τι πραγματικά συμβαίνει, η Σαρλίν κάνει την έκπληξη και ανεβάζει φωτογραφία της, ένα μήνα μετά την τελευταία της νοσηλεία. «God Bless» γράφει έχοντας μπροστά της ένα ανοιχτό βιβλίο που μάλλον είναι η Βίβλος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία γέμισε με σχόλια αγάπης από φίλους αλλά και απλούς ανθρώπους που επιτέλους την έβλεπαν να χαμογελάει μετά από τόσο καιρό. Πέρα όμως από το χαμόγελο της πριγκίπισσας, διακρίνεται μία ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη γυναίκα, η οποία δεν θυμίζει σε πολύ τον παλιό, υγιή εαυτό της.

Μήπως τελικά τα προβλήματα με την υγεία της είναι όντως τόσο σοβαρά και δεν έχουν καμία σχέση με τον γάμο της με τον Αλβέρτο;

Κεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS