Όπως μετέδωσε η εκπομπή Love it στον ΣΚΑΪ η Παναγιώτα Βλαντή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Γιάννη Βλάχο στην Ύδρα το περασμένο Σάββατο.

Η πανέμορφη νύφη έφτασε στην εκκλησία με καΐκι, ήταν ένας απλός και λιτός γάμος ενώ ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο της Ύδρας, είπε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο παρακάτω βίντεο.

Η όμορφη ηθοποιός, που είχε μιλήσει πριν από λίγους μήνες για το ενδεχόμενο γάμου της, ντύθηκε νύφη και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο σύντροφος και το ενδεχόμενο γάμου

Σε συνέντευξή της πριν από λίγους μήνες η γνωστή ηθοποιός είχε αποκαλύψει πως βρίσκεται σε σχέση εδώ και δύο χρόνια.

Θα μπορούσες να βρίσκεσαι δίπλα σ’ έναν τόσο ισχυρό άντρα;

Ναι αμέ, μου αρέσει πάρα πολύ. Μου αρέσουν οι ισχυροί άνθρωποι, όχι απαραίτητα να το δείχνουν, θέλω να είναι χαμηλών τόνων, ήρεμη δύναμη, όχι ισχυρός με την έννοια να είναι πρωθυπουργός.

Έναν άνθρωπο που θα έχει εξουσία;

Εξουσία στις δουλειές μας λίγο-πολύ, όλοι έχουμε. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν παλέψει στη ζωή τους πολύ, αυτό τους δίνει αυτόματα εξουσία. Αυτοί που έχουν παλέψει, που έχουν κατακτήσει πράγματα και ταυτόχρονα είναι απλοί, σεμνοί. Έναν τέτοιο άντρα θα ήθελα.

Έτυχε να συναντήσεις τέτοιο άνθρωπο στη ζωή σου;

Ναι αμέ, είναι η σχέση που έχω τώρα. Δεν έχω λόγο να το κρύβω, είμαι καλά σε αυτή τη σχέση. Ο άνθρωπος αυτός είναι εκτός του δικού μου χώρου και δεν έχω λόγο να κρύβομαι. Έχω μια ωραία σχέση μ’ έναν τέτοιο άνθρωπο, ο οποίος δε θέλει να μιλάω πολύ για τη σχέση μας.

Είναι τόσο ισχυρή προσωπικότητα ο σύντροφός σου;

Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, γιατί έχει παλέψει πάρα πολύ στη ζωή του, με την έννοια της προσωπικότητας, ενώ ταυτόχρονα είναι πάρα πολύ σεμνός.

Πόσο καιρό είσαστε μαζί;

Είμαστε μαζί δύο χρόνια, αλλά δε θέλουμε δημοσιότητα, δεν μας αρέσει, κι αυτό είναι κάτι που σέβομαι πολύ.

Ακούγεσαι ήρεμη και καλά.

Είμαι και τα δύο, ήρεμη και καλά.

Ακόμα η Παναγιώτα Βλαντή είχε πει για τον σύντροφό της ότι είναι ένας άνθρωπος "που σέβομαι και θαυμάζω πολύ. Και εκείνος σέβεται πολύ τη δουλειά μου, που είναι πολύ σπάνιο".

Τέλος, στην ερώτηση αν θα έλεγε ναι στο ενδεχόμενο ενός γάμου είχε απαντήσει: "Εννοείται!"

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία: NDP

TAGS