Μια μόλις ημέρα μετά την επέτειο της γνωριμίας τους, η Ευριδίκη κι ο αγαπημένος της, Μπομπ Κατσιώνης, έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης κι αφοσίωσης σε μια βραδιά που έλαμπαν από ευτυχία ενώ δε σταμάτησαν στιγμή να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου.

 Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στο Πόρτο Ράφτη, με κουμπάρους τους δύο καλούς φίλους του ζευγαριού την Έλενα Γεωργανά και τον Γιώργο Γιαννόπουλο. Η Ευρυδίκη επέλεξε ένα παραμυθένιο νυφικό, το οποίο αποτελεί δημιουργία του γνωστού Έλληνα σχεδιαστή, Στέλιου Κουδουνάρη, με τον οποίο διατηρούν στενή φιλία.

Μετά το μυστήριο το ζευγάρι γιόρτασε σε ένα ξεχωριστό πάρτι το ευτυχές γεγονός έχοντας στο πλευρό του καλούς φίλους και συγγενείς. Ανάμεσα στους καλεσμένους εντοπίσαμε τον πρώην σύζυγο της Ευριδίκης, Γιώργο Θεοφάνους (με την οποία διατηρούν πολύ καλές σχέσεις) με τη σύζυγό του, Βίλλυ, την Πέγκυ Ζήνα, τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, το Μιχάλη Μόσχου, τον Γιάννη Πουλόπουλο και τον Αλέξανδρο Ζώη.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με αμείωτο κέφι.  Πέρα από το ζευγάρι, τις εντυπώσεις έκλεψε και η γαμήλια τούρτα που είχε πάνω τις φιγούρες των νιόπαντρων.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το γάμο:

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS