Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για το φλερτ του με τη νευρική ανορεξία και μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία, ενώ έκανε και μια σπάνια αναφορά στην ερωτική του ζωή. 

«Όταν ήμουν μικρός, επειδή είχα τρέλα με την εμφάνισή μου άρχισα να σταματάω να τρώω και έκανα αυτό το πολύ άσχημο να βάζω το δαχτυλάκι μου για να... το έκανα λίγο και άρχισε να με πονάει το δάχτυλο του ποδιού μου μπροστά και τότε πήγα σε έναν γιατρό και μου είπε ότι επειδή είσαι μικρός, αν συνεχίσεις έτσι, θα πεθάνεις και μικρός, οπότε σταμάτα το. Το σταμάτησα εγκαίρως και μεγαλώνοντας οδηγήθηκα σε πιο υγιεινά πράγματα» ανέφερε ο Παντελής Καναράκης εκφράζοντας μάλιστα την επιθυμία του να αφαιρέσει από τη διατροφή του το κρέας.

Σε μια σπάνια αναφορά του μάλιστα και στην προσωπική και ερωτική του ζωή, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει συγχωρήσει απιστία αλλά έχει και απιστήσει ενόσω μάλιστα βρισκόταν σε σχέση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως σε εκείνον συνέβη όταν η σχέση ήταν στα «πάνω» της και όχι όταν η σχέση βρισκόταν προς το τέλος της. 

 

Δείτε τι είπε στη συνέντευξη:

 

Πηγή: yupiii.gr

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS