Το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Time με την Αντέλ είναι - κατά γενική ομολογία - υπέροχο, ενώ όσα η ίδια δήλωσε στη σχετική συνέντευξή της συμπληρώνουν ακόμα περισσότερο τις θετικές εντυπώσεις.

Η 27χρονη σούπερ σταρ, που απέκτησε το γιο της, Άντζελο, το 2012, μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τι σημαίνει μητρότητα για εκείνη και τόνισε ότι θα στηρίξει το παιδί της σε ό,τι κι αν θελήσει να κάνει στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, δήλωσε σχετικά με το γιο της:

«Με κάνει να νιώθω πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Βέβαια, ποτέ στο παρελθόν δεν είχα πρόβλημα με το πώς είμαι. Αλλά καμαρώνω που γεννήθηκε μέσα στην κοιλιά μου. Και ανυπομονώ να μάθω ποιοι θα είναι οι καλύτεροί του φίλοι, ποιο θα είναι το κορίτσι ή το αγόρι του ή ποιες ταινίες θα του αρέσουν. Οτιδήποτε θελήσει το παιδί μου να κάνει ή να γίνει, πάντα θα το υποστηρίζω».

Η τραγουδίστρια του Hello αποτελεί εδώ και καιρό πρότυπο για την ομόφυλη κοινότητα, ενώ το 2011, όταν είχε γίνει εξώφυλλο για το περιοδικό Out, είχε δηλώσει ότι πολλοί φαν τής έλεγαν πως η μουσική της τους είχε βοηθήσει να «βγουν από την ντουλάπα».

«Λαμβάνω πολλά μέιλ από ανθρώπους που μου λένε ότι τους κάνω πολύ ευτυχισμένους βοηθώντας τους να είναι ο εαυτός τους και να νιώθουν άνετα με την ταυτότητά τους. Το οποίο μου αρέσει πολύ», είχε πει. 

TAGS