Η Αμάλ Κλούνεϊ στα κίτρινα, η Βικτόρια Μπέκαμ στα μπλε, η βασίλισσα Ελισάβετ στα λαχανί με μοβ λεπτομέρειες. Ο κατάλογος με τις λαμπερές παρουσίες στον γάμο του Χάρι με τη Μέγκαν είναι μακρύς αλλά, φυσικά, η νύφη είναι αυτή που έκλεψε την παράσταση.

Η Μέγκαν Μαρκλ, λοιπόν, έκανε την μεγάλη ανατροπή και έκπληξη με την επιλογή του νυφικού της, διαλέγοντας ένα πολύ λιτό φόρεμα, ανοικτό στους ώμους με την υπογραφή του οίκου Givenchy, σχεδιασμένι από την Clare Waight Keller, αφήνοντας τελικά παραπονεμένους τους Ralph&Russo, Stella McCartney και Burberry. 

Το φόρεμα ήταν ολόλευκο, παρά τις φήμες που την ήθελαν να επιλέγει μπεζ ή σπασμένο λευκό, λόγω του γεγονότος ότι έχει ήδη έναν γάμο στο ενεργητικό της. Κι όμως η Δούκισσα του Σάσεξ - πλέον- εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά με ένα πολύ μακρύ, διαφανές πέπλο στα μαλλιά και μία ιστορική, για την βασιλική οικογένεια, τιάρα, η οποία άνηκε στο μητέρα της Ελισάβετ, τη βασίλισσα Μαίρη. Ένα πολύτιμο, εντυπωσιακό κόσμημα που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο καλός φίλος της Μέγκαν, Ronald Mouret, είχε κάποια συμμετοχή στον σχεδιασμό του πραγματικά πολύ λιτού, ρετρό φορέματος, όπως είχε αρχικά ειπωθεί.

 

 

 

TAGS