Από την αρχή είχε γίνει φανερό πως το βρετανικό παλάτι, είχε ενοχληθεί πολύ με το νέο αφιέρωμα του περιοδικού Tatler, στη Κέιτ Μίντλετον, αφού αμέσως είχε βγάλει ανακοίνωση για να διαψεύσει τα όσα αναφέρει, αλλά φαίνεται πως πλέον ξεκινά ένας νομικός πόλεμος των Ουίλιαμ και Κέιτ με το γνωστό περιοδικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ αναλαμβάνουν νομική δράση εναντίον του περιοδικού, μετά την δημοσίευση μιας σειράς ψευδών ειδήσεων για την Κέιτ. Το ζευγάρι απέστειλε, ήδη, «νομικά έγγραφα» στο περιοδικό.

Να σημειωθεί πως το επίμαχο δημοσίευμα με τον τίτλο του φρόντιζε να συγκρίνει την Κέιτ Μίντλετον με την Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας, ενώ οι πηγές μιλούσαν στο μακροσκελές αφιέρωμα για πιθανές διατροφικές διαταραχές της Κέιτ, περιέγραφε μέλη της οικογένειάς της ως αριβίστες και αναφέρονταν στην κόντρα των Κέιτ και Μέγκαν με αφορμή τα... καλσόν που θα φορούσαν τα παρανυφάκια στο γάμο της ηθοποιού με τον πρίγκιπα Χάρι.

Όπως ήταν αναμενόμενο αυτό το δημοσίευμα προκάλεσε οργή στο παλάτι και για αυτό αποφάσισε να ακολουθήσει τη νομική οδό. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Mail, το περιοδικό είχε προσεγγίσει τον Φεβρουάριο το παλάτι του Κένσιγκτον και ζήτησε να ποζάρει η Κέιτ Μίντλετον για το εξώφυλλο ή να έχει μια αποκλειστική φωτογραφία της. Το αίτημα απορρίφθηκε με ευγένεια και έτσι το περιοδικό δεν έδωσε την ευκαιρία στο παλάτι να δει το περιεχόμενο του αφιερώματος πριν την δημοσίευση.

Το επίμαχο εξώφυλλο του περιοδικού Tatler

 

ΦΩΤΟ: Reuters

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram 

TAGS