Πέρασε κιόλας ένας χρόνος που ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση υποδέχθηκαν στη ζωή τους την κόρη τους, τη Σοφία, και ήδη το ζευγάρι των κορυφαίων αθλητών περιμένει το δεύτερο παιδί του. Κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής, γιόρτασαν τα γενέθλια της μικρής με δύο σύντομες αλλά γεμάτες τρυφερότητα αναρτήσεις στο Instagram.

Ο Πετρούνιας έγραψε: «Ήρθες και μας άλλαξες τη ζωή! 1 χρόνος μαζί μας! Να τα εκατοστήσεις και να είσαι γερή και τυχερή! Σ'ευχαριστώ @vasilikimillousi που έφερες αυτό το θαυματάκι στη ζωή μας!» στη λεζάντα μιας φωτογραφίας όπου κρατάει όρθια την μπέμπα σε μια βεράντα με θέα τη θάλασσα.

Η διαδικτυακή «συνεισφορά» της Μιλλούση, από την άλλη, ήταν μια μικρή φωτογραφική υπερπαραγωγή: ένα πλούσιο κολλάζ, όπου αφηγείται, μέσα από μια σειρά φωτογραφιών, όλη τη μέχρι τώρα διαδρομή της στη μητρότητα. Η αθλήτρια έγραψε στο συνοδευτικό κείμενο: «Μια εικόνα, ένας χρόνος, δεν ξέρω πόσες μοναδικές λέξεις...Ένα έχω να πω, ό,τι θεωρούσα κλισέ είναι πια η ευτυχία μου! @eleftherios_petrounias σ ευχαριστώ που είσαι κάθε μέρα όλο και πιο καλός μπαμπάς, να χαιρόμαστε την μικρή μας Σοφία!».

Η Βασιλική Μιλλούση ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της το καλοκαίρι που μας πέρασε, ακριβώς ένα χρόνο μετά την πρώτη. Και το δεύτερο παιδί τους θα είναι κοριτσάκι.

Δείτε τις αναρτήσεις τους για τα γενέθλια της Σοφίας:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS