Μπροστά σε ένα σκηνικό που συνεχώς αλλάζει, σημασία έχει να μετασχηματίζεσαι χωρίς να χάνεις την ταυτότητά σου. Γι' αυτό και το Yupiii.gr επανασχεδιάστηκε ακολουθώντας όσα αρέσουν στους αναγνώστες. Με νέο layout, καινούριες στήλες και αγαπημένες συνήθειες, πλέον μπαίνεις στο Yupiii.gr με τον ίδιο εύκολο τρόπο από το laptop σου αλλά και οποιαδήποτε smart συσκευή επιλέξεις.

Κάθε μέρα στο Yupiii διαβάζεις τα hot νέα από τον κόσμο της showbiz και της τηλεόρασης για τα πιο δημοφιλή πρόσωπα, βλέπεις τα πιο δυνατά φωτορεπορτάζ, αλλά... ξαναβλέπεις την τηλεόραση με άποψη και πάντα θετική διάθεση. Με φόντο τη νέα απαιτητική καθημερινότητα και τα πιο σημαντικά θέματα να απασχολούν τον καθένα, πλέον στο Yupiii ενημερώνεσαι για όσα πρέπει να γνωρίζεις. Και φυσικά διαβάζεις τις πιο fun απόψεις για όλα τα θέματα της επικαιρότητας!

15 χρόνια το Yupiii.gr βλέπει τους celebrities με τη δική του ματιά. Όσα αξίζει να διαβάσεις, μακριά από τις φήμες των social media, είναι καθημερινά στο μενού. Άλλωστε ένα είναι σίγουρο...

Ό,τι σου αρέσει, είναι στο Yupiii
Ανακάλυψε το νέο Yupiii.gr τώρα!

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS