Την δεκαετία του '90 «ράγιζαν» με τα τακούνια τους τις παγκόσμιες πασαρέλες. Η Λίντα Εβαντζελίστα, η Σίντι Κρόφορντ, η Ναόμι Κάμπελ και η Κρίστι Τέρλινγκτον υπήρξαν τα πιο ακριβοπληρωμένα, διάσημα και αστραφτερά μοντέλα στην ιστορία του μόντελινγκ. Τέσσερις αδιανόητης ομορφίας υπεργυναίκες που ήρθαν για να αλλάξουν τους όρους του παιχνιδιού, κλέβεντας αρκετή από τη δόξα των σχεδιαστών, μεταφέροντας την στους ώμους των εκρηκτικών σούπερ μόντελ που φορούσαν τα ρούχα.

Τώρα, 30 χρόνια μετά, οι τέσσερις φίλες ενώνονται από την αρχή για να αφηγηθούν την ιστορία τους σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του Apple TV. 

Το φιλμ με τίτλο «The Supermodels» θα φέρει την υπογραφή της βραβευμένης με Όσκαρ σκηνοθέτιδος Barbara Kopple, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η ημερομηνία της κυκλοφορίας.

Για να ανακοινώσουν το ντοκιμαντέρ, τα τέσσερα μοντέλα δημοσίευσαν την ίδια φωτογραφία στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

«Είμαι ενθουσιασμένη για την επανένωση με τις φίλες μου, για να γιορτάσουμε και να εξετάσουμε ταυτόχρονα τον τρόπο με τον οποίο τα supermodels υπερέβησαν τις παραδοσιακές αντιλήψεις και τα όρια του modeling στη βιομηχανία της μόδας», έγραψε χαρακτηριστικά η Σίντι Κρόφορντ.

Και το Apple TV+ γράφει στο δελτίο Τύπου: «Καθώς η βιομηχανία της μόδας συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της -και τους ρόλους των γυναικών μέσα σε αυτήν-, αυτή είναι η απόλυτη ιστορία της δύναμης και πώς τέσσερις γυναίκες ενώθηκαν για να τη διεκδικήσουν, ανοίγοντας τον δρόμο σε αυτές που θα ακολουθήσουν».

Παρόμοια συναισθήματα περιγράφει και η Ναόμι Κάμπελ στη δική της ανάρτηση: «Οι αδελφές μου Κρίστι, Λίντα, Σίντι και εγώ είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένες που μοιραζόμαστε την ιστορία μας με τον κόσμο. Ελπίζουμε ότι το ταξίδι μας που εμφανίζεται στη σειρά θα ενθαρρύνει, θα παρακινήσει και θα εμπνεύσει τους νέους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο».

Τέλος, η Λίντα Εβαντζελίστα εξομολογείται σε δική της ανάρτηση στο ίνσταγκραμ πως θα ήθελε οι άνθρωποι να το δουν όχι μόνο ως βιογραφικό για τις δικές τους προσωπικές πορείες, αλλά ως ιστορίες για τη δύναμη της φιλίας, τα όνειρα και την επιμονή.

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS