Σε συνέχεια της σειράς καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, η Άριελ Κωνσταντινίδη έδωσε συνέντευξη στο «ΟΚ!» αποκαλύπτοντας τις δικές της τραυματικές εμπειρίες – κάποιες από τις οποίες έζησε μικρό παιδί ακόμα, σύμφωνα με τη μαρτυρία της. Αποσπάσματα αυτής της συνέντευξης παρουσίασε η εκπομπή «Ευτυχείτε»:

«Όταν σε ηλικία εννέα ετών έπαιζα στο μιούζικαλ “Άννυ”, κάποια στιγμή ο βοηθός σκηνοθέτη με άρπαξε και με φίλησε. Απολύθηκε. Όταν δύο χρόνια μετά έπαιζα στην “Εβίτα”, υπήρχε και ένας άλλος ηθοποιός που με έπιασε και με φίλησε. Αλλά και στο σχολείο υπήρχε ένας καθηγητής που, θέλοντας να μετρήσει τα λουλούδια που είχε η μπλούζα μου, άγγιξε τις θηλές μου. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Όταν ανέφερα το συγκεκριμένο περιστατικό σε πρωινή εκπομπή του Open, δέχτηκα μηνύματα από απόφοιτες του σχολείου μου, που με ρώτησαν: “Αυτόν εννοείς;”. Γιατί είχαν να διηγηθούν ανάλογες εμπειρίες».

«Στο σχολείο υπήρχε ένας καθηγητής που, θέλοντας να μετρήσει τα λουλούδια που είχε η μπλούζα μου, άγγιξε τις θηλές μου. Δεν ήξερα πώς να αντιδράσω»

Σε ερώτηση που δέχτηκε αν είχε συμπαράσταση από γυναίκες συναδέλφους της, η Κωνσταντινίδη απάντησε: «Δεν μου συμπεριφέρθηκε καμία γυναίκα συνάδελφος σαν μητέρα. Συνήθως η συμβουλή που άκουγα ήταν: “Κρίμα στο ταλέντο σου. Εκμεταλλεύσου όλα αυτά που έχεις στα πόδια σου”. Για πολλά χρόνια υπήρχε η νοοτροπία ότι μια έξυπνη γυναίκα δεν πρέπει να έχει συναισθήματα και κάθε της κίνηση να γίνεται με ωφελιμιστικά κριτήρια».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής «Ευτυχείτε»:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: NDP 
 

TAGS