Για χρόνια δεν είχε μιλήσει σε κανέναν, όπως και ο ίδιος επεσήμανε, και επέλεξε να δώσει συνέντευξη στην Έλλη Στάη, ζητώντας της αυτή η εκπομπή να είναι live και όχι μαγνητοσκοπημένη. Η συνάντησή τους τα είχε όλα, αφού ο Τζίμης Πανούσης δεν έκρυψε ούτε λεπτό την αλήθεια του, τη γλύκα, την οξύτητα του πνεύματός του, το χιούμορ του, ακόμα και τη συστολή του όταν στη συνέντευξη άνοιξε το κεφάλαιο «προσωπική ζωή».  

Η πολυσυζητημένη σχέση του με την Εκκλησία είχε «χτυπήσει κόκκινο» το 2006,  αφού η αφίσα των ζωντανών του εμφανίσεων είχε ως θέμα την Παναγία...κότα και το Χριστό αυγό! Ο Τζίμης εξήγησε τον τρόπο σκέψης και αντίδρασής του στα σχόλια και καλωσόρισε καυστικά τις δηλώσεις της Ελένης Λουκά για τα όσα έκανε και έλεγε.

Από αυτή τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του Άντζελα Δημητρίου που είχε κερδίσει με το σπαθί της μία θέση στις εμφανίσεις και τα σχόλια του, κάνοντάς τον να σιγοτραγουδάει ζωντανά στο στούντιο «Και θέλω να 'ρθω να σε αρπάξω από την άλλη»!

Η συνάντηση του Τζίμη Πανούση με την Έλλη Στάη τελείωσε με μία «καληνύχτα» αλλιώτικη. Με ένα «καληνύχτα» που έδωσε απάντηση στην ερώτηση την οποία του έκανε η Έλλη Στάη στην αρχή της συνέντευξης: «Τελικά, τι είσαι; Είσαι τραγουδιστής»; Ο Τζίμης απάντησε με συναίσθημα και ένα ριζίτικο a capella.

 

TAGS