Η Βίκυ Σταυροπούλου έδωσε συνέντευξη μέσω βιντεοκλήσης στο J2US, όπου επικεντρώθηκε κυρίως στη σχέση της με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα. Όταν χαρακτηρίστηκε «καλή μαμά» που μεγάλωσε ένα τόσο ανεξάρτητο και δυναμικό κορίτσι, αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό, εξηγώντας τα εξής: «Δεν θεωρώ ότι είμαι καλή μαμά. Όταν χάνεις στιγμές από την παιδική ηλικία των παιδιών σου, περνώντας τα χρόνια αυτό σε βασανίζει πάρα πολύ. Η Δανάη, επειδή είναι και ένα πολύ ευαίσθητο και έξυπνο πλάσμα, για να μου πάρει το βάρος που αισθάνεται ότι νιώθω, γιατί εγώ είμαι και εργοστάσιο ενοχών, μόνη της με βοήθησέ λέγοντάς μου: “Μα δεν μπορούσες αλλιώς, έπρεπε να δουλέψεις. Αυτό εμένα με έκανε πιο ανεξάρτητη, πιο δυναμική, πιο αυτόνομη”».

Σε ερώτηση αν ισχύει ο «αστικός μύθος» ότι όταν η Δανάη ήταν μικρή την είχε «ξεχάσει», απάντησε πως ναι, την ξέχασε σε ένα σουπερμάρκετ: «Έτρεχα πάρα πολύ, φεύγω από το σουπερμάρκετ και λέω τι ξέχασα, τι ξέχασα. Νόμιζα προϊόν. Ευτυχώς ήταν το σουπερμάρκετ της γειτονιάς οπότε το παιδάκι είχε ανοίξει κάτι παιδικά χρωματάκια και βαφόταν. Όπως αλήθεια ήταν ότι ήμασταν στη Σέριφο με την Καβογιάννη, παίζαμε μπιρίμπα, τα παιδιά έπαιζαν δίπλα. Κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε εκ των υστέρων ότι είχαν πάρει το κανό του Παντελιδάκη, να κάνουν μια βολτίτσα και βρέθηκαν στον Άγιο Σώστη, στη δίπλα παραλία».

«Ήμασταν στη Σέριφο με την Καβογιάννη, παίζαμε μπιρίμπα, τα παιδιά έπαιζαν δίπλα. Κάποια στιγμή συνειδητοποιήσαμε εκ των υστέρων ότι είχαν πάρει το κανό του Παντελιδάκη, να κάνουν μια βολτίτσα και βρέθηκαν στον Άγιο Σώστη, στη δίπλα παραλία»

Πώς εισέπραξε όμως την είδηση ότι η κόρη της ξεκινάει τη δική της εκπομπή; «Χάρηκα πάρα πολύ που την εμπιστεύτηκαν αλλά μέσα μου αγχώθηκα πάρα πολύ, δεν της το έδειξα γιατί δεν θα ωφελούσε. Μετά, ο Χρήστος με χαλάρωσε. Μου είπε, είναι μεγάλη ευκαιρία, γιατί αναστατώνεσαι με αυτά που μπορεί να της συμβούν; Αν δεν της συμβούν δεν θα μάθει».

Τώρα προσπαθεί να «φιλτράρει» τις κριτικές που είναι αναπόφευκτες για ένα τηλεοπτικό πρόσωπο: «Μου φαίνεται ανώφελο να βγω να απαντήσω, κρίση έχουν όσοι δεν έχουν δράση. Στεναχωριέμαι και για έναν φίλο μου να πούνε κάτι κακό, πόσο μάλλον για το παιδί μου. Αλλά επειδή κάνω χρόνια αυτή τη δουλειά και είμαι εξοικειωμένη, λες ασ’ τον τρελό στην τρέλα του και μην τον συνεφέρεις. Ας μείνει ο κάθε άνθρωπος στη μιζέρια του και στο να αναλώνεται κατηγορώντας τους άλλους, ας μείνουν όλοι αυτοί που ήθελαν να είναι πρώτοι αλλά για κάποιο λόγο δεν ήταν, μάλλον γιατί δεν το άξιζαν, να θεωρούν ότι η Δανάη μπήκε εκεί με μέσον, που είναι αστείο».

Δείτε τη συνέντευξη της Βίκυς Σταυροπούλου:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS