Στα τέλη της δεκαετίας του '90 ο Τζόνι Ντεπ, ένας από τους πιο περιζήτητους, αλλά και ποθητούς, ηθοποιούς της γενιάς του αισθανόταν διαλυμένος για ακόμα μία φορά. Αρκετά χρόνια μετά τον δύσκολο χωρισμό του από τη Γουινόνα Ράιντερ (μία σχέση που τον σημάδεψε βαθιά και τον άλλαξε, όπως έχει παραδεχθεί ο ίδιος) ήρθε ακόμα ένα τέλος, αυτή τη φορά στον δεσμό του με το μοντέλο Κέιτ Μος. Τότε ο Ντεπ αισθάνθηκε την ανάγκη να δραπετεύσει, να φύγει από την Αμερική και να ταξιδέψει κάπου μακριά, αναζητώντας αυτό που έλειπε από τη ζωή του. 

«Πήγα στο Παρίσι, ψάχνοντας να βρω αυτό που είχα χάσει. Εκεί, στο εστιατόριο ενός ξενοδοχείου, κατά την διάρκεια ενός πάρτι, την είδα. Φορούσε ένα εξώπλατο φόρεμα και στην αρχή είδα την πλάτη της και το πίσω μέρος του λαιμού της. Έπειτα γύρισε και είδα αυτά τα μάτια. Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι αυτό είναι έρωτας, ότι είχα μαγευτεί. Αμέσως σκέφτηκα "Τι μου συμβαίνει;"». 

Από εκείνη την ημέρα στη γαλλική πρωτεύουσα ο Τζόνι Ντεπ και η Βανέσα Παραντί έζησαν έναν τρελό έρωτα που κράτησε 14 χρόνια. Αν και δεν παντρεύτηκαν ποτέ, καθώς ο γάμος δεν τους απασχολούσε, απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον Τζακ και τη Λίλι Ρόουζ οι οποίοι έχουν μόνο τα καλύτερα να μοιραστούν για τους διάσημους γονείς τους, ενώ στάθηκαν στο πλευρό του πατέρα τους καθ' όλη τη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης του με την Άμπερ Χερντ.

Με αφορμή τα γενέθλια της Παραντί, που ήταν στις 22 Δεκεμβρίου, η κόρη της Λίλι Ρόουζ αποφάσισε να κάνει μία ξεχωριστή ανάρτηση στο ίνσταγκραμ για να της ευχηθεί δημόσια χρόνια πολλά, δείχνοντας με ξεχωριστό τρόπο την αγάπη της.

Σε αυτή βλέπουμε μία σειρά από νοσταλγικές φωτογραφίες από τα νεανικά χρόνια της Βανέσα, ενώ ξεχωρίζει η εικόνα στην οποία η 28χρονη Παραντί κρατάει τρυφερά στην αγκαλιά της την μικρούλα Λίλι Ρόουζ. 

«Χρόνια πολλά στον πιο όμορφο άγγελο επί της γης. Σε αγαπώ μαμά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Λίλι Ρόουζ Ντεπ, η οποία εδώ και λίγο καιρό κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ.

Δείτε την ανάρτηση της Λίλι Ρόουζ Ντεπ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS