Εκείνος ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ελληνικού τραγουδιού. Εκείνη μία εντυπωσιακή Γερμανίδα σταρ που έκανε ξεχωριστή καριέρα στον Ευρωπαϊκό κινηματογράφο. 

Ο Τόλης Βοσκόπουλος συνάντησε τη γοητευτική Μπάρμπαρα Μπουσέ τη δεκαετία του '70 και οι φήμες λένε ότι εκείνη σαγηνεύτηκε αμέσως από την ενέργεια του. Οι δυο τους αντάλλαξαν για πρώτη φορά ματιές το 1972 στη νυχτερινό κέντρο Νεράιδα, όπου εμφανιζόταν ο διάσημος τραγουδιστής. 

Τη συνάντηση τους απαθανάτησε ο φωτογραφικός φακός και το σπάνιο, ασπρόμαυρο στιγμιότυπο που σήμερα βλέπει το φως της δημοσιότητας φανερώνει όλη την έλξη που αισθάνθηκαν ο ένας για τον άλλον. Τότε οι εφημερίδες της εποχής έκαναν λόγο για έναν φλογερό έρωτα ανάμεσα στους δύο σταρ με την ηθοποιό να φημολογείται ότι ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Τόλη.

Παρόλα αυτά το ειδύλλιο τους δεν κράτησε πολύ. Αργότερα, την ίδια χρονιά, εκείνος γνώρισε τη Ζωή Λάσκαρη και την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Αυτή η σχέση άφησε ιστορία στην ελληνική σόουμπιζ και θα την θυμόμαστε πάντα χάρη στο τραγούδι του Βοσκόπουλου «Ξανθή, αγαπημένη Παναγιά».

Δείτε τη φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία ο Τόλης Βοσκόπουλος με την μετέπειτα σύντροφο του Ζωή Λάσκαρη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS