Θα μπορούσε να είναι μια ακόμα φωτογραφία επώνυμης με μαγιό, όμως η ευδιάκριτη ουλή στο εσωτερικό του μηρού της κουβαλάει έναν δυνατό συμβολισμό: ότι μπορούμε να δούμε τις ουλές μας ως παράσημα του θάρρους και της δύναμής μας, όχι ως ατέλειες. Ο λόγος για τη νέα ανάρτηση της Σελίνα Γκόμεζ, όπου αποκάλυψε την ουλή που της άφησε η μεταμόσχευση νεφρού στην οποία υποβλήθηκε μερικά χρόνια πριν, όταν υπέφερε από το αυτοάνοσο νόσημα λύκος.

«Όταν έκανα μεταμόσχευση νεφρού, θυμάμαι ότι στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο να δείξω την ουλή μου. Δεν ήθελα να φαίνεται σε φωτογραφίες, έτσι φορούσα ρούχα που την έκρυβαν» λέει, συνεχίζοντας: «Τώρα, περισσότερο από ποτέ, νιώθω αυτοπεποίθηση με το ποια είμαι και τι πέρασα και είμαι περήφανη γι’ αυτό».

Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν, τον Μάιο του 2019, είχε υπογράψει τη σειρά μαγιό «Selena x Krahs Swim», σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια Theresa Marie Mingus, ένα από τα σχέδια είχε προκύψει από την προσωπική της ανάγκη να καλύψει την ουλή. «Ήταν ένα ψηλόμεσο μαγιό με ζώνη. Από τότε που έκανα μεταμόσχευση νεφρού, προτιμώ τα μαγιό που καλύπτουν το σημείο και με κάνουν να νιώθω άνετα» είχε πει για το προμοτάρισμα της σειράς.

Η τραγουδίστρια μιλώντας σε παλαιότερη συνέντευξη για την επέμβαση, είπε για την εμπειρία που έζησε όταν διαγνώστηκε με λύκο. «Είχα αρθρίτιδα. Τα νεφρά μου έπαψαν να λειτουργούν». Έμαθε ότι η λίστα αναμονής για μεταμόσχευση νεφρού ήταν 7-10 χρόνια, αλλά την κατάσταση έσωσε η κολλητή της, η ηθοποιός Φράνσια Ραίσα, που σε μια συγκινητική χειρονομία υπέρτατης φιλίας αποφάσισε να της δωρίσει το ένα δικό της νεφρό.

«Είχα αρθρίτιδα. Τα νεφρά μου έπαψαν να λειτουργούν»

Μετά την επέμβαση, ωστόσο, υπήρξε μια επιπλοκή: Έσπασε μια αρτηρία και η Σελίνα χρειάστηκε να ξαναμπεί στο χειρουργείο, για ακόμα έξι ώρες, όπου πήραν μια φλέβα από το πόδι της και δημιούργησαν μια νέα αρτηρία στην περιοχή του μεταμοσχευμένου νεφρού. «Θα μπορούσε να πεθάνει» θυμάται σήμερα η κολλητή της. 

Παρόλο που και οι δύο παραδέχονται ότι η ανάρρωση ήταν δύσκολη, σήμερα η τραγουδίστρια δηλώνει ότι έχει θεραπευτεί εντελώς από την αρθρίτιδα, ότι οι πιθανότητες να επιστρέψει ο λύκος είναι σημαντικά χαμηλότερες και πως έχει βελτιωθεί συνολικά η υγεία της. 

Δείτε τη νέα ανάρτησή της με μαγιό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε παλαιότερη φωτογραφία της Σελίνα και της κολλητής της, όταν η δεύτερη της δώρισε το νεφρό της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS