Σε νέα συνέντευξή της στο «Pop Up» και στον Alpha, η Λίνα Σακκά μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη δική της εμπειρία από τη μητρότητα, την οποία βιώνει πιο δύσκολα από άλλες γυναίκες καθώς μεγαλώνει μόνη το παιδί της. «Δεν είναι εύκολο» παραδέχτηκε, προσθέτοντας: «Είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που μπορεί να ζήσει μια μητέρα. Όμως η κάθε επιλογή έχει και το τίμημά της. Εγώ έτυχε, δεν το επιδίωξα, συνέβη. Και προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να μεγαλώσω ένα ευτυχισμένο παιδί, όπως και είναι. Τώρα πια είμαστε πολύ καλή παρεΐτσα μεταξύ μας στο σπίτι. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ έντονο το αίσθημα, το βάρος της ευθύνης, ότι έπρεπε να αποφασίζω μόνη μου για πράγματα σημαντικά για το παιδί, και είχα πάντα την ανασφάλεια: είναι σωστό αυτό; Μήπως κάνω λάθος εκεί;».

«Τώρα πια είμαστε πολύ καλή παρεΐτσα μεταξύ μας στο σπίτι. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ έντονο το αίσθημα, το βάρος της ευθύνης, ότι έπρεπε να αποφασίζω μόνη μου για πράγματα σημαντικά για το παιδί»

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την πιο δύσκολη στιγμή που έχει ζήσει μέχρι σήμερα, απάντησε: «Όταν ήταν μικρός και είχε πέσει κάτω και είχε σκίσει τη γλώσσα του και έπρεπε να τον τρέξω, να πάμε στο νοσοκομείο, μέχρι να δω τι έχει συμβεί και πώς και τι, εκεί τα χρειάστηκα, είπα δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνη σου, πρέπει κάποια στιγμή να οργανωθείς καλύτερα. Πρέπει να ζητήσεις βοήθεια. Ζήτησα βοήθεια από τον πατέρα μου, από τον πατέρα του παιδιού, και κάποια στιγμή άρχισα να είμαι πιο απαιτητική».

Όπως συμπλήρωσε η ηθοποιός: «Και δεν ήμουν από τις γυναίκες τις απαιτητικές στη δουλειά, την πρωταγωνίστρια που θα πήγαινα 15 ώρες στο καμαρίνι να ντυθώ. Ήμουν εργάτρια, σεβόμουν απόλυτα και εμπιστευόμουν τη makeup artist, τον κομμωτή».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: Glomex

TAGS