Με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στον χώρο του θεάματος να πληθαίνουν μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες βρίσκουν το κουράγιο να μιλήσουν για την προσωπική τους εμπειρία και για τα όσα είδαν ή πέρασαν. 

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ηθοποιού και χορογράφου Τάσου Ξιάρχου να αποκαλύψει τα όσα ο ίδιος θυμάται και γνωρίζει από τη γνωριμία του με τον γνωστό σκηνοθέτη, ο οποίος κατηγορείται τις τελευταίες ημέρες για σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Ξιάρχος ανέβασε μία φωτογραφία από παράσταση που συμμετείχε, γράφοντας:
«Ακούω πολλά και βλέπω καθημερινά πολλά για αυτόν τον άνθρωπο που γνώρισα το 2012. Πολύ νέος εγώ τότε. Το αρνητικό είναι πως βλέποντάς τον κάθε μέρα στην τηλεόραση θυμάμαι και εγώ πολλά… Όσο περνάνε οι ώρες περισσότερα. Εγώ απλά πάντα έφευγα… Δεν έχει σημασία πλέον τι έγινε στον κάθε ένα από εμάς, σημασία έχει να μην αφήνουμε να γίνεται από εδώ και πέρα τίποτε σε κανέναν "επόμενο" από κανέναν "επόμενο". Τότε 19 χρονών εγώ και χωρίς να ξέρω τα στοιχειώδη, τώρα 28 ξέροντας ότι η μνήμη παίζει παιχνίδια, μπορώ να καταλάβω γιατί μου άρεσε η θέα από το μπαλκόνι του».
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Παράλληλα, στα ίνσταγκραμ στόρις του ανέβασε το εξής:

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS