Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών μιας και έπειτα από αρκετά χρόνια δισκογραφικής αποχής, η Αντέλ κάνει δυναμικό comeback με το νέο της άλμπουμ «30». Γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο, όχι μόνο από τους εκατομμύρια θαυμαστές της, αλλά και από τα Μέσα όλου του κόσμου, τα οποία αναλύουν κάθε της κίνηση και κάθε της δήλωση γύρω από τα νέα της τραγούδια.

Η 34χρονη σταρ δεν έχει κρύψει ότι βασική της έμπνευση για τον νέο της δίσκο, αποτέλεσε ο χωρισμός της από τον Σάιμον Κονέκι και οι δύσκολες στιγμές που πέρασε όλα αυτά τα χρόνια. Το παραπάνω, σε συνδυασμό με τα παιδικά της βιώματα, με τα οποία επίσης καταπιάνεται με επίκεντρο κυρίως την προβληματική της σχέση με τον πατέρα της, έχουν οδηγήσει την τραγουδίστρια σε μερικές ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένες εμφανίσεις, στις οποίες δεν έχει διστάσει να κλάψει.

Το παραπάνω, σε συνδυασμό με τα παιδικά της βιώματα, με τα οποία επίσης καταπιάνεται με επίκεντρο κυρίως την προβληματική της σχέση με τον πατέρα της, έχουν οδηγήσει την τραγουδίστρια σε μερικές ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένες εμφανίσεις, στις οποίες δεν έχει διστάσει να κλάψει.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που χειροκροτούν την πρωτοβουλία της σταρ να μιλήσει με ειλικρίνεια για όλα αυτά που περνάει, σε μία προσπάθεια να αποδείξει ότι ακόμα και οι διάσημοι και πλούσιοι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Υπάρχουν ωστόσο και εκείνοι που δεν πείθονται από τα δάκρυά της.

Ανάμεικτα ήταν τα συναισθήματα που άφησε η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση στην Όπρα, η οποία φημίζεται για το «ξεκλείδωμα» των καλεσμένων της, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε δάκρυα και φυσικά τρελά νούμερα τηλεθέασης. Μία εκ των πιο δύσπιστων απέναντι στη συγκεκριμένη εμφάνιση, είναι και η Τζάνετ Στριτ Πόρτερ, μέλος της τηλεοπτικής εκπομπής «Loose Women». Σε αρθρογραφία της στην Daily Mail, η δημοσιογράφος «επιτίθεται» στη διάσημη τραγουδίστρια, λέγοντας ότι συνήθιζε να την λατρεύει αλλά όχι πια, μιας και προσπαθεί να γίνει η Μέγκαν Μαρκλ της μουσικής.

«Η Αντέλ έχει κερδίσει μία ολόκληρη περιουσία παρουσιάζοντας τη μιζέρια της τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι η ώρα να σταματήσει και να αφήσει τα τραγούδια της να μιλήσουν από μόνα τους; Ίσως ήρθε η στιγμή να σταματήσει να μιλάει και για το διαζύγιό της. Ιδίως εφόσον δεν είμαστε σε θέση να ακούσουμε και την αντίθετη πλευρά», σημειώνει.

Η Αντέλ έχει κερδίσει μία ολόκληρη περιουσία παρουσιάζοντας τη μιζέρια της τον τελευταίο καιρό. Δεν είναι η ώρα να σταματήσει και να αφήσει τα τραγούδια της να μιλήσουν από μόνα τους;

«Η μιζέρια της δεν ταιριάζει με την εντυπωσιακή και ακριβή ζωή της στην ηλιόλουστη Καλιφόρνια» ολοκλήρωσε, για να ξεσηκώσει αμέτρητες αντιδράσεις από τους θαυμαστές της Αντέλ, οι οποίοι θεωρούν άκρως συγκινητικό και θαρραλέο το γεγονός ότι παρά τη φήμη και την περιουσία της, επιμένει να μιλάει για τα προβλήματά της, σαν μία απλή καθημερινή γυναίκα.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Kεντρική φωτογραφία: @Αdele

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS